Tehnički kutak > Styling skutera
Problem sa lakiranjem!
White:
I men se dešavalo kada sam sa sprejom radio,...pa jel imas nekog da ti to kompresorom oboja najbolje?
gun_rider:
--- Citat: shegy - 13 Kolovoz, 2009, 02:13:40 ---pa da... mozes ako nije ista podloga ovu uglacat da sve bude taj boja.. i onda jos koji put tu istu boju... (je da je boja onda losa i da ce se vj oljustiti za koju godinu) rovjereno par puta sam radio :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
papir 2000 se koristi isključvo za poliranje, kao i svi ostali tako fini papiri slične gradacije
ako je podloga skroz glatka i ako se brusi sa tako finim papirima, neće dobro uhvatit...možda se neće odma ogulit...ali s vrimenom ili nekim oštećenjima...hoće
Benjamin:
problem ti je u neslaganju proizvodaca..sprej i sprickit su razliciti ...postoji ta varijanta..ili varijanta da je podloga nekak masna ostala...od pipkanja s prstima itd...pa se to oce desiti...
to je najcesce...
a ak si vec sve nanio s kompresorom neznam zas nisi polakirao plastiku s kompresorom...onda nebi imao te probleme najvjerojantije...
BRICKS:
ja sam neke plastike od prijatelja dovršavao sa šprickitom a taj šprickit je kupio on koji nije valjao ništa kad sam mu to dovrsio ispao je totalni fus :toothy11:
pokazao bih vam slike,ali ih na novo obojao
HoX-Sr:
kad stavis šprickit na plastiku , prešimirglaš ga i onda nanesi 2 sloja plastikprajmera i nebu ti se ljustilo i nece ti pucat boja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju