Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (17/52) > >>

efz:
razumijem da ti nije lako (ako govoris istinu) zato si daj truda i dokopaj se konkretnih podataka i dokazi da nisi kriv :icon_thumright:

marko1990:
Gle BlackNaranča ja neznam di je fakat problem...pare si ti dobio,ja paket nisamo dobio...ak je u pošti zajeb a čisto sumnjam onda ok...ali kaj nije čudno da si nestao odmah nakon kad sam ti poslao pare i nije te bilo mjesec dana,mob ti je bil isključen od tog dana,...od toga dana sa face si me izbrisao,?????Čemu si sve to radio ako me nisi prevario i ako si bio korektan???  :angry7:

BlackNaranča:
internet mi nije radio 1-2 tjedna neznam tocno 100% jer sam prijavio kvar gore i bilo je nesto na centrali t-coma to se sjecam da sam prijavljivao trazili me podatke itd..
sto se tice fejsbuka, tu sam te izbrisao kad si mi jebao mater na forumu.
Ja i ti smo mogli ovo lijepo rjesit, kao sto sam ti rekao u poruci, ja ni jednom nisam rekao da ti nisi meni novce poslao.
Uglavnom ja cu ici traziti sto je s ovim na kraju i gdje je to zavrsilo rekao sam vec.
Ti mi samo posalji na PM, koji su to tocno djelovi bili da vidim to da potrazimo mozda se u posti zagubilo...

marko1990:
Glumis i lažeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! isbrisao si me odmah drugi dan na faceu nakon kaj sam poslao novce....a ja sam nakon 2 tjedan počeo srat po tebi i u pravu sam bio...!!!

Nikon:

--- Citat: BlackNaranča - 12 Kolovoz, 2009, 09:56:44 ---internet mi nije radio 1-2 tjedna neznam tocno 100% jer sam prijavio kvar gore i bilo je nesto na centrali t-coma to se sjecam da sam prijavljivao trazili me podatke itd..
sto se tice fejsbuka, tu sam te izbrisao kad si mi jebao mater na forumu.
Ja i ti smo mogli ovo lijepo rjesit, kao sto sam ti rekao u poruci, ja ni jednom nisam rekao da ti nisi meni novce poslao.
Uglavnom ja cu ici traziti sto je s ovim na kraju i gdje je to zavrsilo rekao sam vec.
Ti mi samo posalji na PM, koji su to tocno djelovi bili da vidim to da potrazimo mozda se u posti zagubilo...

--- Kraj citata ---

kako bi ovi u posti znali koji su to "tocno" djelovi, ne otvaraju oni pakete....

sad si mi malo sumnjiv jer muljas dosta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju