Općenito > Generalno o skuterima
Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??
zipst:
svi su krivi dok se ne dokaze suprotno :toothy3: :toothy12:
gumy:
kakvih na ovom forumu ima intelektualaca ovo je neviđeno
kristijanSR70:
sva sreća pa ima 5 stranica inače bi popušio kutiju cigara, koliko i je ovo napeto tko je kriv a tko ne, sretno i razriješite to jednom 4EVER
n0n4m3:
mir u sudnici :icon_biggrin:
ja trgovao s jednim...sve ok .. s drugim cu sutra .. valjda ce bit ok :toothy12:
BlackNaranča:
ja uopce nisam rekao nikad ni jednom ovdje da on nije uplatio... wtf rasparav oko uplatnice, pa uplatio je on novce...
samo radi se o tome da on tvrdi da nije primio paket a ja tvrdim da sam mu poslao. Kuzite sad oko cega je problem??
i ja sam bio u posti i gledao sto je s tim pakeom s mamom tamo cekao pola sata da ona po nekim knjigama trazi al radi se o tome da ja neznam jebeni datum kad je poslano, jer je meni marko se tek poceo alit negdje 1-2-3 tjedna nakon toga i sad pitaj ti boga kad je to bilo, a sad pogotovo proslo cjelo ljeto od toga u tome je glavni problem sto sam ja izgubio uplatnicu bio i rekao mu da ju nemam i da mu je paket poslan. Eto sad vam je jasnije? i ja moram sad ic trazit taj jebeni paket po posti di je gdje je kome je dostavljeni kada... paket nije imao nikakvu otkupninu bilo tko ga je mogao besplatno samo predignut...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju