Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (2/52) > >>

Drnda:
evo ja sam mu jucer poslao nardo spuh, rekkao je da je sutra lova na racunu,vidjeti cemo jel govori istinu... iako posta me ugodno iznenadila.... jucer poslao, danas ujutro vec stiglo....

neer:
brate u zadnje vrijeme posta radi posao ...jucer rakitje poslao djelove meni i danas ujutro uredno stigli sve po ps-u ...sam jbg podidli su cijenu dostave zbog pdv-a j**** im nanu ali su kvalitetnije usluge ako nista  :dontknow:

efz:

--- Citat: marko1990 - 11 Kolovoz, 2009, 12:39:30 ---ljudi moji kaj je ovo...lik mi nije vratio 1500 kn i zaj#bo me ko budalu i vi mu date da je ovdje??????????????????Pa ja ne vjerujem  :angry7:  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---
Jbg. nisi imao srece, valjda nije prioritet ovakvima stati na kraj, bitnije je kaznjavat clanove poput "ekipe iz kvarta" :dontknow:

dino gp1:

--- Citat: efz - 11 Kolovoz, 2009, 13:35:19 ---Jbg. nisi imao srece, valjda nije prioritet ovakvima stati na kraj, bitnije je kaznjavat clanove poput "ekipe iz kvarta" :dontknow:

--- Kraj citata ---

Neka posalje eladiu pm pa ces vidjeti kako nije prioritet :toothy9:

efz:

--- Citat: dino gp1 - 11 Kolovoz, 2009, 13:44:05 ---Neka posalje eladiu pm pa ces vidjeti kako nije prioritet :toothy9:

--- Kraj citata ---
Onda marko salji PM eladiu, tesko je nadoknadit lovu, ali bar nesto.... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju