Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (51/52) > >>

EmirF121:
A ovu što sam ja poslao ima da je gigo_sf2 dobije inače ću otić i hebat onoj mater u pošti. Kuja neće mene pokrasti, ej možeš mislit sramote, kuja jedna pokvarena penzionerima krade pare, a čitav božiji dan sjedi ondje i hebaje stariji svijet koji je nepismen i ona ih onda potkrada. Kakva je to osoba ja to nikako ne mogu shvatiti. Glupača od 50 godina, sa solidnom platom krade od penzionera koji imaju neke bijedne penzije.  :angry9: :angry9: :angry9:

Rossi:
ja sam iso i svadjo se trazio mi da vrate...oni meni dodju njih 5 ondje pokazuju kako je to uredno isporuceno tamo u njegovu postu i da je on to trebo davno dobit vako nako ...ja kazem nema nista nije mu doslo eh vako nako neznamo mi ovo ono pise da je isporuceno .....a da ih tuzim radi dizne nea smisla ...prevlik trosak napravit...

EmirF121:
A tako ti je to, toga ima samo na balkanu, g#vn# pokvarena, svi kradu, hebaju mater jedni drugima, i nikad nećemo nigdje dopsjeti. Mi smo doomed je li tako Rossi?  :BangHead: :BangHead: :BangHead: 

EmirF121:

--- Citat: Ensiferum - 23 Kolovoz, 2009, 14:05:11 ---aj sad nek meni neko napise sta e pjesnik tia rec  :toothy10:

--- Kraj citata ---
Aj ne sri, naš dobr šta san tia rec.
Evo šta san tia rec.
"A tako ti je to, toga ima samo na balkanu, g#vn# pokvarena, svi kradu, hebaju mater jedni drugima, i nikad nećemo nigdje dopsjeti."
Sve se da lijepo dogovoriti ako posluješ sa normalnim ljudima.

DvdAerox:

--- Citat: EmirF121 - 23 Kolovoz, 2009, 18:20:07 ---A tako ti je to, toga ima samo na balkanu, g#vn# pokvarena, svi kradu, hebaju mater jedni drugima, i nikad nećemo nigdje dopsjeti. Mi smo doomed je li tako Rossi?  :BangHead: :BangHead: :BangHead: 

--- Kraj citata ---

ma gle to sta se tu krade je u okrugu "girica i srdela", a kad ce bit eu ce doc jos veci lopovi (koji ce imati jos vee interese), sve nosi svoje, meni je dobro sada i amen, zivio sam u eu i nije mi se svidjelo, bolje tu  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju