Općenito > Generalno o skuterima
Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??
gokiSP:
jos jednom kazem..jebe mi se za 100kn, necu radi njih propast al stvar je u principu..ja sam uredno poslao gumu novu novcatu za 100kn i baba na posti je zajebala i nije napisala otkupnina 100kn nego vrijednost paketa 100kn sto bi znacilo da na paketu nije bilo otkupnine. tako da ja neznam kako je postar mogao naplatit 100kn otkupnine ako nije navedena nikakva otkupnina..posta zna zajebat pa vratit paket ili ga zagubit ali nikad u zivotu nisam cuo da neko nije dobio novce koje je kupac platio kao otkupninu..kad dobijes paket s otkupninom moras potpisat papir da si preuzeo i platio i isti taj papir potpisuje postar i uspisuje vrijeme i datum kada je primaoc primio paket. znaci da se lako moze provjerit ko je kad i kome koliko uplatio. tjedan dana nakon sto je guma poslana ja novce nisam dobio niti mi se marko javio da je dobio gumu i onda sam se ja njemu javio i pitao dal je dobio gumu jer ja novce nisam na sta on meni odgovara da je dobio gumu i da je uredno platio otkupninu 100kn.. na to ja njemu govorim da imam listic od poste ispred sebe i da za paket nije bila navedena otkupnina nego vrijednost paketa na sta on meni bahato odgovara da to nije njegov problem jer da je on uplatio i da ga ne zanima..listic je bacio i nije to mogao dokazati. nisam htio bit dubre nego sam cekao jer sam mislio ajde posta je zajebala cekat cu jos..ali evo od toga je proslo vec neznam koliko mjeseci s tim da marko u meduvremenu nije poslao niti jednu poruku da pita jel stiglo sta..i onda kad sam vidio ovu temu di on potrazuje svoje placeno htio sam i ja vidit di je zapelo to njegovo..i naravno tu je napisao par normalnih poruka a na pm neke bahate ispadice..i onda je na kraju rekao da ce mi uplatit 200kn i da se vise nisam usudio spomenut mu tu gumu.. ::) od prvog dana od kako sam tu imam sve pm-ove sacuvane pa tako i sve njegove tako da lako mogu dokazat sve ovo gore navedeno...eto od kako je reko da ce uplatit proslo je opet oko tjedan dana a gore se vidi sta on odgovara na moje pitanje kad ce uplatit..
marko1990:
da reko sam da cu uplatit 200 ako treba samo da me ne ispitujes toliko za te pare,reko sam da cu uplatit cim stignem,neznam jel tolki problem pocekat malo,a da sam cigan nebi ti platio još jednom,ali ajd zaj#bo sam kaj nisam odmah uplatio na račun pare a ne ovako,jbg 100 nije puno ali znam stvar je principa,sutra cu ti uplatit ak stigne ako ne onda budem u utorak sigurno,goki nemoj se ljutit jer se nepotrebno svađamo,ljepo ću ti uplatit i nije frka ali me ubija kad me poćinješ govorit da tu serem da mi nije daleko do banke i da nije moguće da mi pošta radi samo 2 i pol sata ali fakat radi,kod nas na selu je malo ljudi i nema potrebe da radi duže vrijeme,ajd goki ne zelim se više svađat jer stvarno nema potrebe,kazem pare ćeš dobit i nemoj zamjerit na nićem :hello: :hello: :hello:
gokiSP:
ja sam ti ljepo reko da nebi nista rekao da si mi ljepo objasni ali ti si meni slao na pm poruke ko neki kauboj..pa cekaj malo nisam ti ja neki debil da ces na meni ljecit svoje frustracije.
marko1990:
ma nisam te htio uvrijedit ili slično ali bil sam okinjen zbog naranče pa jbg....
gokiSP:
imas broj racuna, uplati sutra i rijeseno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju