Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (35/52) > >>

Nikon:
mrš bas ste party pooperi  :icon_biggrin:

marko1990:
goki daj shvati neke stvari više,pa najliža banka mi je 30 km a pošte nikad nisu kod nas radile subotom zato te ljepo molim.....racun mi cimni na PM

gokiSP:

--- Citat: ---Isuse kako mi tlak dižeš!!!pa banke najbliža mi je 30 km...pa sa sela sam *****u di da upaltim!!!!!!
--- Kraj citata ---

prestani bit bahat jer ti nisam ja ovi tu blek naranca i na mene neces zivcanit i pisat mi takve poruke i ne pisi mi na pm nego pisi tu javno.

30km banka? pa jel tesko potrosit 2l benzina i otic do te banke? reka si da radis i da ne stignes a sad je vec prica da je banka daleko pa da zato nisi uplatia vec tjedan dana od kad si reka da ces uplatit.

marko1990:

--- Citat: gokiSP - 16 Kolovoz, 2009, 12:27:56 ---prestani bit bahat jer ti nisam ja ovi tu blek naranca i na mene neces zivcanit i pisat mi takve poruke i ne pisi mi na pm nego pisi tu javno.

30km banka? pa jel tesko potrosit 2l benzina i otic do te banke? reka si da radis i da ne stignes a sad je vec prica da je banka daleko pa da zato nisi uplatia vec tjedan dana od kad si reka da ces uplatit.

--- Kraj citata ---

covjece s tobom se neda razgovarat,pa radim doma sa sela sa daj shvati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
di da uzmem banku na traktoru i na polju!

gokiSP:
jel imas skuter s kojim mozes za pol sata otic do te banke? ili je mozda skuter u kvaru? ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju