Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji variomat preporucujete

<< < (3/3)

andy:

--- Citat: MotoManijak - 10 Kolovoz, 2009, 23:15:35 ---malosijeva losa obrada ,trajnost duza na poliniju i polini ima lineralnijee ubrzanje od malosija

--- Kraj citata ---

A jesi ti uopće probao i vidio razliku il pišeš na temelju nekih testova.. Probaj pa tek onda vidi i piši..

Ja imam Multivar i sasvim sam zadovoljan.. Neki još hvale i TOP-ov vario pogotovo jer se diže remen do kraja variomata i bolja je krajnja, al mislim da s multivarom ima bolji start i ubrzanje ;)  :icon_thumright:

BlackNaranča:
ma vi nebi vjerovali al moj sa mutlvarom i sa standardnim variomatom isti k**ra*, doooslovno... niti niti malo ne osjetim razliku... imam osjecaj da je taj multivar tj. variomat za k**ra* majke mi ... bacio pare bezveze..

andy:

--- Citat: BlackNaranča - 11 Kolovoz, 2009, 01:03:29 ---ma vi nebi vjerovali al moj sa mutlvarom i sa standardnim variomatom isti k**ra*, doooslovno... niti niti malo ne osjetim razliku... imam osjecaj da je taj multivar tj. variomat za k**ra* majke mi ... bacio pare bezveze..

--- Kraj citata ---
:laughing1:

A nevjerujem.. Prije da ga nisi znao uštelat kak se spada  :icon_tongue:

BlackNaranča:
ma ja pojma nemam stavio 4.5 g rolice na multivar i iza toga na standardni isti k**ra* isto ubrzanje ista krajnja.. ma sranje ...
valjda bude bolje kad sad stavim nove djelove..

zokizo:
dobar je malossiev variomat,samo ga treba dobro ustelat,,bio sam ga montiro i isto nikakve razlike razocaro se, al sam promijenio centralni,federe kvacila, ruline i sad odlicno ide primjetna razlika, btw prije sam na zupcaniku imao crnu crtu i sad je nema znaci da sa novim variomatom mi se vise razvrti ili ti digne remen do kraja, a i krajnja mi je puno veca,,razmisljao sam i mozda uzet polini ali vise njih mi je reklo da uzmem malssiev variomat i uzeo ga i nije mi zao tih 520 kn  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju