Ostalo > Motocikli

Stigla Žilera

<< < (19/26) > >>

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 09 Rujan, 2009, 03:35:34 ---na koju ramu ide motor 550? od cega?

--- Kraj citata ---
na ramu od cxa 125 cm ide motor od xl 550 4t, mislim da je xl honda ali nisam siguran i ove felge je sa cncom preradio tako da imaju 6 krakova i izgledaju super najkul

Drnda:
sutra najvjerojatnije stize mi rep od yamahe R1 2002 godina poljednji model od r1 koji je imao na boku spuh...
te rezervar od gilere sp 02... uglanom rijesio sam sa tim stajling te nitko nece znati koliko je zapravo star motor ni koji je motor u pitanju.. bas mi je to drago...  :laughing7: :laughing7:
a sada ide  :3some: :3some: :3some: :3some: :rock_: :rock_: :rock_: :rock_: :rock_: :rock_: :rock_: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa: :hbusa:

gokiSP:
i dalje ti ostaju te vilice

Drnda:
vilice su odlicne sto ti imas kontra njih, ako je na ovo isao 550 ccm motor, i sami konstruktori su rekli da je vilica cak predimenzionirana tj netreba toliko biti jaka za ovaj motor znaci da valja i ako je od 90-94 godine kada su se sp 02 i cx proizvodili gilera je tih godina bila prva u moto prvenstvu tako da... ipak valja i kako citam textove nijedan gp vozac se nije do sada pozalio na mono vilicu.. to su predrasude isto kao da pezo sf ne valja a ja sam redovito ostavljao sa svojom serijalom gilere serijale, ne puno ali jesam, a ako ne valja zato se nijedan pametnjakovic ne usudi mene po krivinama pratiti?

grunner:
bas tako, ma te mono vilice i nisu lose samo je stvar toga sto uvijek pogledas u nju i osjetis neku nesigurnost, ne  ulijeva sigunost kad je gledas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju