Ostalo > Motocikli

Stigla Žilera

<< < (14/26) > >>

Drnda:
a slusaj mozda je to sat od nekoga drugog motora, i meni udno jer bi tada tek trebao ventil otviriti lol....
ma neznam, taj lik ima gsxra 750 kojeg sam proslo ljeto vozao, ima kawu er6n, ima 2 bta, 2 koze,botiana, i jos neko cudo od skutera.. jbt usao u garazu umalo nisam na guzicu pao...ali najgore je sto cu vjerojatno masinu od te prodati jer je cijela rastavljena, ili ako neto bude htio, mozda je zamijenim za 2 gume tako da stavim te normalne vile i naprijed i nazad i da sam miran.. da mogu sloziti masinu... ima stvari koje hocu nabaviti ali nece me pa nece, nigdje naci sto je najzalosnije dijelove koje bi svaka zeljezara, prodavaonica sipki ili tokar trebao imati... :angry7:

Bidalot_C30:
nisi to tribao uzimati,bolje da si ulozija u pežoa ili bar popija,to nikad nije bija problem

Drnda:
ovo sam uzeo sebi za gust, nije mi toliko bitno slozim li je za 2 dana ili za mjesec..bitno mi je da mogu sjesti na nju i uzivati u plodovima mukotrpnoga odricanja i ljubavi.... ;D

benelli:
ma samo ti radi tako sam ja i dt-a kupio bio je katastrofalan pa je pocelo sređivanje pa je stigo i drugi dt za djelove i tako ali da me neko pita dali bi opet sve to radio nebi sigurno i sad kad je regan i konacno gotov sad odlazi i umjesto njega dolazi vx

Drnda:
a slusaj, poceo sam sa skuterima, imao ih par, ali uvijek te vuce da predjes na brzine, voziti cu ovo, ako ne budem imao love za drugi, prodati cu ovaj pa kupiti nesto jace nakon nekog vremena, ako budem imao stogod ovaj ce ostati u mene za nekada se izgustati na 2t zujalici....
sada samo me brinu sitnice, za sve oko masine je odavno sredjeno, dolazi novi klip sa 2 karike, te buseni cilindar na specijalu/ili je piksna unutra neznam, uglavnom prakticki nova termo grupa.... samo me brinu sajle te te sipke koje mi trebaju jer one drze masinu na kosturu, a nemam ih gdje uzeti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju