Ostalo > Motocikli
Stigla Žilera
2TDottore:
500-600kn
Drnda:
--- Citat: 2TDottore - 10 Kolovoz, 2009, 22:33:55 ---500-600kn
--- Kraj citata ---
ja mislio to jeftinije.... koliko km moze trajati on, i znas li mogu li se lancanici raditi kod tokara novi ili je bolje kupiti, pase li od koga drugoga motora prednji i zadnji lancanik ?
2TDottore:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Kolovoz, 2009, 22:38:09 ---ja mislio to jeftinije.... koliko km moze trajati on, i znas li mogu li se lancanici raditi kod tokara novi ili je bolje kupiti, pase li od koga drugoga motora prednji i zadnji lancanik ?
--- Kraj citata ---
krivo si mislio.......fala bogu da je bolje kupit nove lancanike.....oni su ti oko 250kn komplet.....a to dal pase sa neceg pojma nemam.....prednji tesko da pase s neceg al treba vidjet i treba vidjet kolki je razmak rupa na zadnjem lancaniku i kolko ima rupa za serafe pa onda usporedit sa drugim lancanicima od recimo mita il rs-a il nsra i slicno......
Drnda:
--- Citat: 2TDottore - 10 Kolovoz, 2009, 22:42:12 ---krivo si mislio.......fala bogu da je bolje kupit nove lancanike.....oni su ti oko 250kn komplet.....a to dal pase sa neceg pojma nemam.....prednji tesko da pase s neceg al treba vidjet i treba vidjet kolki je razmak rupa na zadnjem lancaniku i kolko ima rupa za serafe pa onda usporedit sa drugim lancanicima od recimo mita il rs-a il nsra i slicno......
--- Kraj citata ---
ako su lancanici toliko jeftini nabaviti cu nove lancanike i novi lanac jbt. samo gdje ima trgovina da bi mogao to uzeti.. treba mi i lancanici i lanac, necu taj rk uzimati sada... malo mi je skup..
2TDottore:
neznam di ima ducana kod teba di mozes kupit lanac i lancanike al kod mene ih ima na svakom cosku......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju