Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć: Aerox
roby44:
znaci dogodilo se od kad si mijenjao setup, rastavljao cilindar... a sve pogledaj sta si dirao, pogledaj i kompresiju. mozda bi trebao vratit kompletni stari setup prijenosa da rijesis jel do prijenosa. ak nije onda se baci na karb. i masinu.
Punisher:
--- Citat: roby44 - 11 Svibanj, 2007, 17:50:38 ---znaci dogodilo se od kad si mijenjao setup, rastavljao cilindar... a sve pogledaj sta si dirao, pogledaj i kompresiju. mozda bi trebao vratit kompletni stari setup prijenosa da rijesis jel do prijenosa. ak nije onda se baci na karb. i masinu.
--- Kraj citata ---
Ne, počeo sam raditi oko prijenosa i mašine kad je počelo gnjaviti... uff da je sve bilo u redu samo bi pregledavao kad se nešto potroši da zamijenim, ne bi onaj setup nikad dirao...
vpucko:
meni je bilo slicno tako kad su mi karike pukle, isto jako sporo je kreto usporavo uzas na uzbrdici a sa dvije osobe da i ne pricam
al kad kazes da si ih mjenjao onda neznam
Punisher:
Evo par slika novog i starog remena te svjećice. Nadam se da će se vidjeti jer nije bilo previše svjetla...
Punisher:
Inače svjećica je malo tamnija - dao sam malo još zraka pa ćemo vidjeti kako se ponaša.
MrJ ako se ne vidi dobro reci pa ću sutra poslikati po danu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju