Općenito > Propisi

Mala, hm, "muljaža" sa kubikažom - pitanje

<< < (2/4) > >>

Roxi69:
evo da se nadovezem,prijatelj mi je kupio runnera starog 50ccm i stavio masinu gore od 200ccm i neki dan se vozio i murija ga zaustavi,tj mladi policajac i ovaj mu da papire.sve uredno regano ali na odgovor poicajca se moglo cuti samo ovo :mali ovo nije 50ccm pa da me jebes...hehe imamo cak i policajce koji se kuze u nesto :D evo i tako odustao od projekta i prodaje ga sad,pozzzzz

BRICKS:
prodaj sf-a i uzmi neki jaci skuter :icon_thumright: :) :)

te-te-ac:

--- Citat: Roxi69 - 21 Kolovoz, 2009, 10:21:40 ---evo da se nadovezem,prijatelj mi je kupio runnera starog 50ccm i stavio masinu gore od 200ccm i neki dan se vozio i murija ga zaustavi,tj mladi policajac i ovaj mu da papire.sve uredno regano ali na odgovor poicajca se moglo cuti samo ovo :mali ovo nije 50ccm pa da me jebes...hehe imamo cak i policajce koji se kuze u nesto :D evo i tako odustao od projekta i prodaje ga sad,pozzzzz

--- Kraj citata ---

200 je 4t tak da je to malo i smesno supoređivat.. mulac je onaj koji nezna razliku 2t i 4t :binkybaby:

S.F. sf2:
da je stavio 2t big bore onda ga ne bi skuzili ali stavit 4t masinu na 50cc je glupo mislit da te nece skuzit

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: S.F. sf2 - 21 Kolovoz, 2009, 14:11:05 ---da je stavio 2t big bore onda ga ne bi skuzili ali stavit 4t masinu na 50cc je glupo mislit da te nece skuzit

--- Kraj citata ---

Pa sta da se stavi na zip 4t takva masina?Tada nebi skuzili..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju