Općenito > Maxiskuteri
ulje za nexus 300ie
cash_hr:
--- Citat: Marekvz1 - 13 Kolovoz, 2009, 11:09:18 ---Sad tek vidim da si pukel,aaaa,zavari si taj čep. :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa da vise ne dozivljavam ovakve lijepe avanture? :headbang:
nema sanse!!! :toothy9:
spyke#1:
--- Citat: cash_hr - 10 Kolovoz, 2009, 02:29:21 ---ok, tnx.. bum sutra kupio
a daj mi reci jel ovo ulje ok koje sam nalio?
--- Kraj citata ---
koje si imao prije? koje si stavio? ulja nije nikako preporucljivo mijesati jer svaki proizvodjac ima svoje aditive(protiv dimljenja, za bolje prijanjanje za stjenke.......). ako se nađu elementi koji se ''ne podnose'' mogu se ''poništiti'' i svašta nešta može onda biti. vjerojatnost za to je mala jer paze oni na to i do servisa ti nebi ništa smjelo bit, al ipak bolje sprijeciti nego lijeciti
ako si pak pomijesao ulja koja nisu na istoj bazi( mineralno, polusintetičko, sintetičko), znači nesmiju se mješat različite baze, odma mjenjaj skupa s filterom
mrcina:
ja u autu i skuteru koristim MOBIL supersint S 5w40 po kvaliteti je bolji od Agipa jer mu je viskozitet L a Agipov J
nexi:
A sta ces dogadja se i najboljima!!!!!
cash_hr:
--- Citat: spyke#1 - 13 Kolovoz, 2009, 14:52:00 ---koje si imao prije? koje si stavio? ulja nije nikako preporucljivo mijesati jer svaki proizvodjac ima svoje aditive(protiv dimljenja, za bolje prijanjanje za stjenke.......). ako se nađu elementi koji se ''ne podnose'' mogu se ''poništiti'' i svašta nešta može onda biti. vjerojatnost za to je mala jer paze oni na to i do servisa ti nebi ništa smjelo bit, al ipak bolje sprijeciti nego lijeciti
ako si pak pomijesao ulja koja nisu na istoj bazi( mineralno, polusintetičko, sintetičko), znači nesmiju se mješat različite baze, odma mjenjaj skupa s filterom
--- Kraj citata ---
ista je baza kao i orginalno ulje koje pise u knjizici gilere, no, kad sam doso u servis šitati, promjenili su mi ulje i filter :)
kazu da je bilo ok jer je baza ista i da se nije mogla desit steta, al da je ovo orginal ulje bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju