Općenito > Generalno o skuterima

rezerva u boci pod sicem

<< < (3/5) > >>

luna500rr:

--- Citat: petarpan - 11 Kolovoz, 2009, 09:09:54 ---a zasto slagati mjesavinu  ???
pa uzmes cistu bengu a on i tak sam mijesa s uljem kaj ne  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Oni su iscupali uljnu pumpu i kao sto ide 2t tradicija, sami prave mjesavinu, po ukusu i drevnoj recepturi, uz zlicu vegete :icon_thumright:
Nevjerujem da ti oliver toliko trosi da nemozes do najblize pumpe ako zagusti, za svaki slucaj da nebi ostao bez goriva, mozes drzati u kantici malo čorbe ispod sica ili tamo u prednji pretinac u olivera, ali nemoj drzat nikakvih papira u blizini ako se slucajno prolije da nenapravi šćetu...
Ja otkad imaden lunu drzim u bocici od lancola mislim 0,5l ili 1l za rezerve, svakih mjesec dana to gorivo mjenjam, tri puta sam ga koristio...
Bio sam drzao i u bocici jane, ali je se bocica brzo smekala pa sam je maka da nebi doslo do svacega :laughing7:

petarpan:
sta moze benzin izgristi obicnu plasticnu bocu?
meni se  boca smezurala ko reciko kad se pije iz boce pa kad sam pustio zrak vratila se u normalu, jel moze tako grunuti boca ak se dugo ostavi?

luna500rr:
Ulij malo benzina u onu malu bjelu plasticnu casicu i vidi sta ce se desit...
Isto tao prolij malo benzina po siroporu i gledaj sta se događa...
Benzin nagriza plastiku, nece se boci nista desit ako se smezura ili ocvrsti, ali postoji mogucnost da ti se probusi i prolije po dokumentima...
Bocica od ulja (u mom slucaju lancola) ti se nece nikad ostetiti od goriva, a kad je god punis, napuni je do vrha, da sto manje zraka u njoj i ma i manje ce se mućati i skupljati i bubriti :hello:

3alfa3:
Mjesavinu drzim u bocama od cocte (light  ;D ) vec godinama. Nista im nije - ko nove su

te-te-ac:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Kolovoz, 2009, 15:44:03 ---Btw sta ne postoji prica da se mjesavina nesmije drzat dilje od 3-4 dana jer ulje gubi svojstva podmazivanja il tako nest  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

onda bi bilo problema i ako imas sipanu mjesavinu u rezervaru i nevozis se..

sta ne  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju