Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga aprilia sr 50
igor.sb:
--- Citat: Ceki21 - 23 Svibanj, 2007, 21:47:38 ---
--- Citat: Dungeon Keeper - 23 Svibanj, 2007, 01:06:27 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Svibanj, 2007, 19:15:31 ---
--- Citat: DUBrawa - 22 Svibanj, 2007, 18:30:57 ---Pa koji je vama pa svima piše u knjižici 2 kw evo i meni al to ej zakonski tako. Oni imaju puno više od 2kw. Baotian ima2.2kw odnosno 3konja piše mi i u papirima di sam ag kupio i u svom katalozima....
--- Kraj citata ---
i kako ti onda znas da tebi sr-ka ima koliko ono 8 konja ili kilowata, ni sam vise ne znam.........tj...kako ces nas uvjeriti
--- Kraj citata ---
8 kilowata ima, da. :munky2: Koja SRka, 50? :Puca iz puske:
PA skuteri imaju oko 5+- konja. Kit od TOP-a za Apriliju 2001. godiste, suzuki-morini masina ima 9 konja. Ja kada sam ga stavio sa auspuhom i karburatotom 17 na skuter skuter je dizao sa gasom na zadnji. Nisam imao variomat ni nista. Kit, auspuh i karb. Sa dvojicom, svaki put kad bi dao gas na zadnji, a tu i tamo kada sam sam bio. Tako je dizao sa kitom od 9, ili ajmo rec 10 konja, a ko je to napisao da mu skuter od 50cc ima 8Kw neka se uclani u lovacko drustvo. Prosao je ispit upravo.
--- Kraj citata ---
SItuacija je sljedeća
Frend koji je prosle godine odvozil 1 utrku klase 6.5 (divljakusa ga dobro pozna :) ) je na prvom mjerenju imal 8.7 ks na kotaču, a 50 ccm :)
A dok mi dva idemo na ravnicu ja ga prolazim, a on mene ne moze prestici u vjetar, a moj je isto 50 ccm
Tak da to i nisu lovacke price
--- Kraj citata ---
pa jel ne bi trebal klasa 6,5 biti do 6,5 konja na tocku, ili...???
Dungeon Keeper:
--- Citat: DUBrawa - 25 Svibanj, 2007, 11:51:24 ---
--- Citat: hellboy_90 - 24 Svibanj, 2007, 22:46:06 ---ali on je od njegovog konja napravio svemirski brod...
--- Kraj citata ---
Ako je vama svemirski brod 5.91 kw onda za vas još nisu motori . Možda tomosi apn-ci da se malo naučite :toothy9: :toothy9: :toothy9:. Stvarno me nekad ljudi iznenađujete.
--- Kraj citata ---
A ti kada izvuces tih 30 konja iz te TZR-ke vidis boga ili?
Ceki21:
--- Citat: igor.sb - 25 Svibanj, 2007, 14:38:39 ---pa jel ne bi trebal klasa 6,5 biti do 6,5 konja na tocku, ili...???
--- Kraj citata ---
Bi i onda su morali smanjiti snagu ;)
DUBrawa:
pa gle 30 konja na tih bezveznih jednoznamenkastih 5 konja je nešto :laughing3: . Gle vozim ja svaki dan hiljadarke tako da ono... A pošto imam samo 15 i pol godina to je dosta dobro :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Dungeon Keeper:
--- Citat: DUBrawa - 25 Svibanj, 2007, 17:29:55 ---pa gle 30 konja na tih bezveznih jednoznamenkastih 5 konja je nešto :laughing3: . 1. Gle vozim ja svaki dan hiljadarke tako da ono... A 2. pošto imam samo 15 i pol godina to je dosta dobro :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
1. Vozis, i po vise komada dnevno, i ne samo svaki dan, i svaku noc isto.
2. Vidi se da imas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju