Tehnički kutak > Tuning skutera

Snaga aprilia sr 50

<< < (11/17) > >>

igor.sb:

--- Citat: Dungeon Keeper - 23 Svibanj, 2007, 01:06:27 ---

8 kilowata ima, da.  :munky2: Koja SRka, 50? :Puca iz puske:

--- Kraj citata ---

jel se ovo odnosi na mene, ili na dubravu, da ne bi bilo zabune

Dungeon Keeper:

--- Citat: igor.sb - 23 Svibanj, 2007, 01:24:55 ---

--- Kraj citata ---

jel se ovo odnosi na mene, ili na dubravu, da ne bi bilo zabune

--- Kraj citata ---

Ne na tebe. ti s inapisao da je netko rekao. Ja sam isao citati prijasnje postove ali nisam nasao ko je to rekao pa sam napisao, ONAJ ko je to rekao. A jebiga, ako si rekao ti onda se na tebe odnosi :D.

NA dubravu valjda.

DUBrawa:
hahahah ja nisam reko da ima 8kw znam kolko je to i to je več puno... Rekoh ima 5.91 kw

igor.sb:

--- Citat: DUBrawa - 23 Svibanj, 2007, 11:51:11 ---hahahah ja nisam reko da ima 8kw znam kolko je to i to je več puno... Rekoh ima 5.91 kw

--- Kraj citata ---

ma govorio si ti svasta, stalno si mjesao konje i kw

....ja mislim da ova tema vise nema smisla, da smo ju totalno zasrali....i da bi bio rede sa se zakljuca

Ceki21:

--- Citat: igor.sb - 22 Svibanj, 2007, 19:15:31 ---
--- Citat: DUBrawa - 22 Svibanj, 2007, 18:30:57 ---Pa koji je vama pa svima piše u knjižici 2 kw evo i meni al to ej zakonski tako. Oni imaju puno više od 2kw. Baotian ima2.2kw odnosno 3konja piše mi i u papirima di sam ag kupio i u svom katalozima....

--- Kraj citata ---

i kako ti onda znas da tebi sr-ka ima koliko ono 8 konja ili kilowata, ni sam vise ne znam.........tj...kako ces nas uvjeriti

--- Kraj citata ---

PA skuteri imaju oko 5+- konja. Kit od TOP-a za Apriliju 2001. godiste, suzuki-morini masina ima 9 konja. Ja kada sam ga stavio sa auspuhom i karburatotom 17 na skuter skuter je dizao sa gasom na zadnji. Nisam imao variomat ni nista. Kit, auspuh i karb. Sa dvojicom, svaki put kad bi dao gas na zadnji, a tu i tamo kada sam sam bio. Tako je dizao sa kitom od 9, ili ajmo rec 10 konja, a ko je to napisao da mu skuter od 50cc ima 8Kw neka se uclani u lovacko drustvo. Prosao je ispit upravo.

--- Kraj citata ---

SItuacija je sljedeća
Frend koji je prosle godine odvozil 1 utrku klase 6.5 (divljakusa ga dobro pozna :) ) je na prvom mjerenju imal 8.7 ks na kotaču, a 50 ccm :)
A dok mi dva idemo na ravnicu ja ga prolazim, a on mene ne moze prestici u vjetar, a moj je isto 50 ccm

Tak da to i nisu lovacke price

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju