Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga aprilia sr 50
DUBrawa:
Ivanm je to dobro reko :headbang: . Naš benzin kur*u ne valja pa se aprilia di tech može jebat sa ajnšpricom. Ja ima doma ovu najnoviju i motor je odličan ima 6 kw troši 2 litre na 100 šta je puno manje od one sa karbom. A sa litrom castrola tts prođem oko 5000km. Inače se uopče ni malo ne palim na te skutere ali ta aprilija mi ej ono ... neznam ima nešto u njoj :toothy10: . Motor je odličan.
hellboy_90:
na zadnji lakše ide aprilia jer ima rezervoar pozadi i teža je u zadnjem delu dok je runner mnogo teži napred..
DUBrawa:
I da što se tiče toga na zadnji. Aprilija se stavrno vrti an dosta ima snage i diže se bez problema .a Ali čim ga digenm odma izgubi snagu (valjda se kompjuter pobrka neznam ) :dontknow: . I kad ga spustim ugasi se. To ej sjebano ako ju očeš na zadnji mora ta sva elektronika van :glasses9: . a bez toga neče radit tako da ......
dinospehar1:
kad bi se nafrizirala aprilia sr na 70ccm auspuh, kvačilo ,rolice, fileri,opruge,....
koliko bi trišila benzina? i kolko bi imala konja i kolko bi najviše išla
DUBrawa:
Esad ........ ;D . Sve to ovisi kolko uložiš. mogla bi se nabrijat i do 15 konja ali dal bi htjeo uložit 5000-6000kn. Mislim da ne . To ti senebi isplatilo. Ide ona ljepo i kad je stock. Inače ako staviš kit tu sve kreče. Treba uaspuh pa nova lamela opruge,rolice,bla bla bla. A t ti ej neisplativo. osima ako nemaš puno para onda samo izvoli :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju