Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga aprilia sr 50
Dungeon Keeper:
--- Citat: dinospehar1 - 11 Svibanj, 2007, 10:43:09 ---Imam par pitanja! Koliko konjske snage ima aprilia sr 50 s ubrzgavanjem i kolko s rasplinjačem, isto tak i za gileru runner
,koji je lakše diči na zadnji kotač , kolku potrošnju imaju ma 100km :dontknow: :help: :help: :help: :frajer:
--- Kraj citata ---
Ne znam koliko konja, kolika je potrosnja, ali znam da... se Aprilia sr50, sa direktnim ubrizgavanjem koliko se ja sjecam gusila kada bi isla po zadnjem.
Neznam da li je jos tako, ali runner ima rezervoar napred, sto bi teoretsk iznacilo da se aprilia lakse digne jer je mozda laksa???? Nisam siguran u nista.
igor.sb:
--- Citat: Dungeon Keeper - 18 Svibanj, 2007, 13:57:16 ---
--- Citat: dinospehar1 - 11 Svibanj, 2007, 10:43:09 ---Imam par pitanja! Koliko konjske snage ima aprilia sr 50 s ubrzgavanjem i kolko s rasplinjačem, isto tak i za gileru runner
,koji je lakše diči na zadnji kotač , kolku potrošnju imaju ma 100km :dontknow: :help: :help: :help: :frajer:
--- Kraj citata ---
Ne znam koliko konja, kolika je potrosnja, ali znam da... se Aprilia sr50, sa direktnim ubrizgavanjem koliko se ja sjecam gusila kada bi isla po zadnjem.
Neznam da li je jos tako, ali runner ima rezervoar napred, sto bi teoretsk iznacilo da se aprilia lakse digne jer je mozda laksa???? Nisam siguran u nista.
--- Kraj citata ---
injektor ne moze terat gorivo kad se vozis na zadnjem
Dungeon Keeper:
--- Citat: igor.sb - 18 Svibanj, 2007, 14:39:48 ---
--- Kraj citata ---
injektor ne moze terat gorivo kad se vozis na zadnjem
[/quote]
da.
Nikon:
--- Citat: DUBrawa - 18 Svibanj, 2007, 12:07:45 ---o budale li :toothy9: . Aprilia sr najnovija koju ja imma ima 5.91 kw. seriala. :laughing9: . Evo ako misliš da je nemoguče pogledaj di očeš. A moj frend ima jedinu u hrvatskoj Aprilia sr GP1 verzija 2003 god i kad ju je on kupio koštala je 37000kn. i ima 12 konja pogledaj na kojoj stranici oćeš i u papirima mu piše :laughing11: . I zašto bi 5.91 kw bilo nemoguče ako ti derbi gp1 50 ima 7.5 konja to isto provjeeri di očeš :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
je ima 200 konja i pere r1
od 3 do 5kw moze imat priko nema sanse ... a i bitan je okretni moment
koja je to filozofija za 50ccm 40k kuna haha salterice od 125ccm su jeftinije od toga ... za te pare kupis derbi gp 250 i ides ko sat + ostane ti za registraciju i da je bacis u unique bou + par detalja...
dovedi tu apriliju i ako skine moj skuter od 13 konja ja ti kupim novi takvi od 40k kuna
igor.sb:
bas sam gledao ni jedna sr-ka 50 nema preko 4-4,5kw
dubrava pricas gluposti kakva aprilija sr gp1 od 37tkn s 15 konja
kaki derbi 7,5 kw sta pricas ti
ajd fino uzmi svoju knjizicu vozila, il prometnu pa pogledaj koliko ti pise kw uslikaj i posalji vamo da se uvjerimo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju