Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc oko ferge
el:
danas promijenim diznu za 11 brojeva vecu i normalno se vozimo oko 1km i onda samo stane,normalno upali ali nikud nejde....kasnije vratim staru diznu i skuter nece ni upalit,ponekad upali ali drzim cijeli gas i nekon 10 sec se ugasi...sta bi moglo bit...svijecicu je zalijalo nju sam ocistio
Punisher:
Hmm... jesi li što štelao zrak kad si stavio veću diznu... zašto si je uopće mijenjao??
ivanm:
skini cijeli frgazer, cijeloga ga rastepi i očisti dizne, propuši, itd..
stavi veću diznu gore, ali možda je negdje ostalo smeća kak si to skidao, pa sad to zapinje..
pogledaj dali plovak normalno radi i jesi li dobro spojio cjevčicu od vakum ventila..
ako je nastalo nakon tvoga šarafljenja, onda je očito stvar u tome, ali pri bilo kakvoj reparaciji frgazera bolje ga je cijelog očistit, propuhar, osušit i onda složit..
zrak na leru odvini na 1.5 krug a ler poštelaj po sluhu..
Mr J:
mislim da ti je otisla svjecica... provjeri baca li iskru ili je iskra skroz unutra, siroka i slaba (probila svjecica)
el:
--- Citat: Mr J - 11 Svibanj, 2007, 17:04:39 ---mislim da ti je otisla svjecica... provjeri baca li iskru ili je iskra skroz unutra, siroka i slaba (probila svjecica)
--- Kraj citata ---
svijecica baca iskru normalno...ali nakon svakog verglanja ju zalije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju