Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

micanje s mod mjesta

<< < (4/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 10 Kolovoz, 2009, 09:31:17 ---nisi mogo zbrisat najpopularniju temu na forumu.........jer onda bi s tim potpisao smrtnu presudu.......  :laughing7:

no dobro......ajmo glasat da jos i agila maknu sa mjesta moda da ja postanem glavni offtopiCAR......   :party0049:

--- Kraj citata ---

Daj se skuliraj malo  :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 10 Kolovoz, 2009, 09:37:05 ---Daj se skuliraj malo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ne bi islo...... neka pate.....  :P

eladio:

--- Citat: neer - 09 Kolovoz, 2009, 15:02:52 ---zasto ja vise nisam mod na offtopic podforumu .....nisam ni obavjest dobio ni nista ...mislim bilo bi u redu obavjestit prije nego.i tolko o razumijevanju moderatora i administratora

--- Kraj citata ---

..nitko tko je na zutoj ili crvenoj listi na trznici ne moze biti moderator .
...ja sam te maknuo u istom trenutku kad si stavljen na zutu listu. Ista stvar se desila i Chupsyu.

...nazalost nisi me uvjerio da si uzoran forumas , jos kad se sjetim da smo za tebe lovu skupljali, a ti se bezveze natezes s ljudima na onaj nacin  :(  

..nisi nikoga zeznuo, i u toj (ne)transakciji nije nitko financijski "sjeban", ali mislim da si dovoljno inteligentan da i sam shvatis sta je moralno..

R@kija:
e eladio--mogu aj bit mod ???

dino gp1:

--- Citat: 2TDottore - 10 Kolovoz, 2009, 09:31:17 ---nisi mogo zbrisat najpopularniju temu na forumu.........jer onda bi s tim potpisao smrtnu presudu.......  :laughing7:

no dobro......ajmo glasat da jos i agila maknu sa mjesta moda da ja postanem glavni offtopiCAR......   :party0049:

--- Kraj citata ---

I zasluzeno bi bio glavni, imas preko tri hiljade postova u offtopicu :o :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju