Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
micanje s mod mjesta
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 10 Kolovoz, 2009, 09:31:17 ---nisi mogo zbrisat najpopularniju temu na forumu.........jer onda bi s tim potpisao smrtnu presudu....... :laughing7:
no dobro......ajmo glasat da jos i agila maknu sa mjesta moda da ja postanem glavni offtopiCAR...... :party0049:
--- Kraj citata ---
Daj se skuliraj malo :icon_biggrin:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 10 Kolovoz, 2009, 09:37:05 ---Daj se skuliraj malo :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne bi islo...... neka pate..... :P
eladio:
--- Citat: neer - 09 Kolovoz, 2009, 15:02:52 ---zasto ja vise nisam mod na offtopic podforumu .....nisam ni obavjest dobio ni nista ...mislim bilo bi u redu obavjestit prije nego.i tolko o razumijevanju moderatora i administratora
--- Kraj citata ---
..nitko tko je na zutoj ili crvenoj listi na trznici ne moze biti moderator .
...ja sam te maknuo u istom trenutku kad si stavljen na zutu listu. Ista stvar se desila i Chupsyu.
...nazalost nisi me uvjerio da si uzoran forumas , jos kad se sjetim da smo za tebe lovu skupljali, a ti se bezveze natezes s ljudima na onaj nacin :(
..nisi nikoga zeznuo, i u toj (ne)transakciji nije nitko financijski "sjeban", ali mislim da si dovoljno inteligentan da i sam shvatis sta je moralno..
R@kija:
e eladio--mogu aj bit mod ???
dino gp1:
--- Citat: 2TDottore - 10 Kolovoz, 2009, 09:31:17 ---nisi mogo zbrisat najpopularniju temu na forumu.........jer onda bi s tim potpisao smrtnu presudu....... :laughing7:
no dobro......ajmo glasat da jos i agila maknu sa mjesta moda da ja postanem glavni offtopiCAR...... :party0049:
--- Kraj citata ---
I zasluzeno bi bio glavni, imas preko tri hiljade postova u offtopicu :o :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju