Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kit i auspuh (pitanje)
vpucko:
sport i sport pro imaju obican ispuh,,, samo racing ima djeljen,,,
3alfa3:
--- Citat: vpucko - 11 Kolovoz, 2009, 00:18:19 ---sport i sport pro imaju obican ispuh,,, samo racing ima djeljen,,,
--- Kraj citata ---
Eto.
R je ipak pravi midrace dok je PRO zapravo jaki ALU base kit
Po?etnik:
--- Citat: BlackNaranča - 09 Kolovoz, 2009, 14:49:22 ---oke, jos samo nek mi netko kaze velicinu dizne na dellorto19mm koja bi bila idealna i to je to...
a evo samo ovo me nasmijalo sad pa da kazem, pricam s drndom sad i pitam ga koliko dugo bi mi ovo trebalo trajat, a kaze on jednom s foruma liku kao da vec eno traje 3000km, pazi "VEC" hahahha ja mjesecno preko 1000 napravim... jao bas mi sad zao a cjeli sam se uzivio u ovo da ce bolesno ici xD
Pa gle ako unutra stavljam ulje ne ispod 120kn, ako redovno svakih 1000km ako treba mjenjam prsten i kariku , pa jeben mu trebao bi dogurat do 15000km ako ga uredno budem reazradio i pazio, lagano grijao... nevidim razloga zasto bi to trebalo zaribat ppre brzo... sto ne? :dontknow:
--- Kraj citata ---
zar to nije jedno te isto ? niko ti nemoze garantirat da ce taj tvoj setup zazivjet, to ces sam vidit.. a ovo kod haca sto si vidio video, milion posto sam siguran da kod tebe nece biti ni priblizno..
BlackNaranča:
ma dobro al bude li iso 130... kako pravi midrace idu onda...nemam se sto zalit ..
Po?etnik:
ma ice i 150 :toothy9: kladim se kad se taj skut tek slozi nece ic smjesta .. pa pogledaj svoja pitanja.. koja dizna koje rolice ovo ono.. cijeli forum zna da se to ne moze reci nego moras probavat i ustimat da valja .. 130... lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju