Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace kit i auspuh (pitanje)
hac:
taj moj bivši nardo je prerađen za onaj moj prvi setup sa naturpijanom replicom,midrace.vrti na 11400-11500 rpm kroz ubrzanje razvrtavao je na krajnjoj dop 12500 rpm......evo video kak je to išlo kod mene ......
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2009, 04:51:54 ---E sad, nebi htio upropastit trgovinu, ali moram rec....
Nardo za Peugeot je zapravo base spuh jer mu je rezo frekva 1000+ okr niza nego na Piaggiu ili Minarelliu.
Osim ako ne pricamo o hacovoj obradi tog spuha koji veze nema sa orig. nardom.
--- Kraj citata ---
sve ce ti biti jasno kada pogledas ovaj video :laughing7: :laughing7:
BlackNaranča:
ma pre bolesno to je boooolesno...
Evo dogovorio se s drndom uzeo narda, u haca radilicu, i preko sebe sam narucio stage6 pro racing.
Imam jos dellorto 19mm i multivar 2000 , remen je standardan i kvacilo gore je standardno, a imam stage6 race kvacilo, sad neznam dal da ga stavim i ustelam,
neznam koje federe da stavim. Molio bi samo savjet oko valjcica koje bi trebao stavit na sav taj setup jer ovo ce bit jako cini se meni (bar bi trebalo) :D
Drnda:
na to ce ti trebati mislim oko 4.5 grama valjcici...
BlackNaranča:
oke, jos samo nek mi netko kaze velicinu dizne na dellorto19mm koja bi bila idealna i to je to...
a evo samo ovo me nasmijalo sad pa da kazem, pricam s drndom sad i pitam ga koliko dugo bi mi ovo trebalo trajat, a kaze on jednom s foruma liku kao da vec eno traje 3000km, pazi "VEC" hahahha ja mjesecno preko 1000 napravim... jao bas mi sad zao a cjeli sam se uzivio u ovo da ce bolesno ici xD
Pa gle ako unutra stavljam ulje ne ispod 120kn, ako redovno svakih 1000km ako treba mjenjam prsten i kariku, pa jeben mu trebao bi dogurat do 15000km ako ga uredno budem reazradio i pazio, lagano grijao... nevidim razloga zasto bi to trebalo zaribat ppre brzo... sto ne? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju