Općenito > Propisi

EU uvodi zabranu preko 100 KS-a

<< < (2/8) > >>

ante_f18:

--- Citat: bijesna glista - 07 Kolovoz, 2009, 19:52:45 ---Sad bilo na nov@ tv.....Navodno EU sprema zakon kojim bi se zabranila prodaja motocikala koji razvijaju snagu preko 100 KS-a.Sa obzirom kako se nasa drzava sinkronizira sa zakonima EU-a mozemo ocekivati ovakav zakon i kod nas.Neznam sta da kazem na ovakvu glupost,samo sam vas htjeo obavjestiti da znate sto nam se sprema.Neznam samo na koji nacin misle to sprijeciti posto ce Japan vjerovatno Power Comander uvrstiti u serijsku opremu upravo zbog ovog zakona.......

--- Kraj citata ---

nek seru gluposti...swi cemo imat priko 100 :toothy12: :hbusa:

black-rox:
LOL koji smjeh ovi iz EU šta rade te zakone to je jedna hrpa debila koje treba streljat,a i ove naše im treba pridružiti isti su k**ra* neznaš ki je veći debil..........

gokiSP:
zakon je donesen jer u prometu ima 1% motora a 20% motorista je medu poginulima pa ti sad racunaj koliko je to...istina da je zakon malo rigorozan i ja sam prvi koji ga necu prihvatit rasirenih ruku ali se slazem i s onim da cesta nije pista..

ante_f18:

--- Citat: gokiSP - 08 Kolovoz, 2009, 14:53:40 ---zakon je donesen jer u prometu ima 1% motora a 20% motorista je medu poginulima pa ti sad racunaj koliko je to...istina da je zakon malo rigorozan i ja sam prvi koji ga necu prihvatit rasirenih ruku ali se slazem i s onim da cesta nije pista..

--- Kraj citata ---

ma nemoguce da ce to bit jer svaki motor danas ima preko 100ks...a koliko ih vec ima po cestamaaa........

gokiSP:
pa i skuteri 50ccm smiju ic 50 a mogu ic vise i kolko ih na cestama ima koji idu vise..zakon ce bit a ljudi ce sami odlucit oce pokupit kaznu ili nece

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju