Općenito > Propisi

EU uvodi zabranu preko 100 KS-a

<< < (7/8) > >>

Drnda:
zato sam i rekao do 200 max... iznad je slucajnost sve...

veka84sb:

--- Citat: crogenie - 06 Rujan, 2009, 05:05:59 ---probaj zakočit sa 200 na sat kad ti se papak u autu ispred tebe na autocesti / brzoj cesti izbaci, da vidiš kako nije velika brzina. :)

--- Kraj citata ---

Kod takvih brzina gledas punoooo ispred sa jos vise kalkuliranja dali ce ti netko izletiti ,sansa da stanes je dobra, ali ne trebas se ograniciti na pokusaj zaustavljanja ,jer to nece uvjek  biti moguce nego usporiti koliko ide ,zadrzati hladnu glavu ,a onda pokusaj izbjegavanja ili u krajnjem slucaju odabira sta pokupiti .... Najveci problem je upravo taj sto vozas na velikoj brzini kada se nesta desi koci do kraja mogucnosti i onda jedonstavno psiha zna zablokirati i ne primjeti da je postojala moguscnost da izbjegne i druge opcije koje mu se pojave. Moje osobno iskustvo je neplanirano kocenje u ulici sa 130 i kada sam prije krivine usporio na 30 nisam ni skuzio koliko sam usporio, meni je i dalje u glavi bila slika 130...

fatal1ty:
ajde budemo napravili blokade s dva kondenzatora,potenciometrom i 20cm drota za 5kn  :toothy12:

Biker686:

--- Citat: Keky.sb - 25 Kolovoz, 2009, 11:56:04 ---lol

probaj voziti 200 km/h, a onda poslje toga javi kad budeš imao muda voziti 300 km/h. osim toga, nije stvar samo u krajnjoj brzini već i u ubrzanju i snazi.

svi govore da će se i dalje voziti kao i ovo sa 50 ccm, 50 km/h, a ide brže. a šta ako se ne bude mogao kupiti motor jači od 100 ks u zemlji u kojoj je taj zakon, što je teško, i da ne možeš uvesti motor iz vana. kako ćeš ga tada voziti? nikako.

zakon podržavam jer puno ljudi gine na motorima, a ne podržavam jer ja želim nešto jače od 100 ks.

--- Kraj citata ---

vrlo tesko da se nece prodavat motori jaci od 100 konja.. mislim kaj bi onda ostalo za kupit?!  firme bi propale.. jer bi zakon bio vjerojatno isti u cijeloj EU a to nije malo trziste.. ako i dodje to te zabrane elektronika majka.. a ono kaj se moze zablokirat moze se i odblokirat!   :hello:  ista stvar skuteri.. svi 50ccm imaju blokadu!   :icon_thumright:

bijesna glista:

--- Citat: Biker686 - 08 Rujan, 2009, 15:04:41 ---vrlo tesko da se nece prodavat motori jaci od 100 konja.. mislim kaj bi onda ostalo za kupit?!  firme bi propale.. jer bi zakon bio vjerojatno isti u cijeloj EU a to nije malo trziste.. ako i dodje to te zabrane elektronika majka.. a ono kaj se moze zablokirat moze se i odblokirat!   :hello:  ista stvar skuteri.. svi 50ccm imaju blokadu!   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ajd onda odblokaj zipa 100.Nije sve u elektronici,ak mehanički limitiraju snagu mos ga jebat ak budes morao pol masine izmjenit da bi postigao neki rezultat zar nije tako?EU nema postenog konkurenta japancima osim ducati-a i očito im to smeta te ovak vjerovatno zele smanjiti uvoz malih zutih,a podići konkurentnost europskih motocikala.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju