Tehnički kutak > Tuning skutera
Koja dizna na 17.5 karburator?
dino gp1:
--- Citat: gokiSP - 07 Kolovoz, 2009, 22:40:49 ---malossi sport, zx, multivar, fly, i 17,5 sa diznom 90 na seriskom airboxu..to je dottoreov setup na stalkeru..
--- Kraj citata ---
Ja sam imao mhr replica, mhr replica, multivar, 17.5, dizna 76... da je bila koji broj veca dizna bilo bi super ali sam relativno kratko vozio na tom setupu pa nisam stavio vecu :)
gokiSP:
sta nisi ti imao 64 :icon_scratch:
radomir.g:
Mislim da je velika razlika izmedju tog iz malossi pakovanja i serijskog phva 17.5mm...
Ja trenutno imam phva sa piaggia, dizna 82, igla na drugom zarezu, rupa na airboxu serijska na Peugeotu, mislim da je 20mm... Smesa super!
A ovo sto je nekima dizna 90 koja dolazi sa karburatorom, to zavisi od igle isto..Tako da se nikako ne mogu uporediti ta dva karburatora jer je ovaj iz malossi pakovanja mnogo bolji i laksi za stelovanje...
dino gp1:
--- Citat: gokiSP - 07 Kolovoz, 2009, 23:15:30 ---sta nisi ti imao 64 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
76 pa smo stavili 90 jer nije bilo manje ali smo vro brzo vratili 76 :laughing6:
Rossi:
mozete se svadjat do sutra...isti setupim ...svaki skuter ce skoro razlicite dizne trebat...eto kod mene 75 dizna i smjesa savrsena...preko 75 dizne kad stavim...motor samo trokira u mjestu ...sa 82 nece da se upali koliko goriva ima i kad upali samo trokira i nece da predje 7000rpm ....tako da mu odgovara neka od 75 do 82 sigurno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju