Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć i savijeti dobrodošli !!!
stardust:
znachi prvo dobro promotri sliku 3.
točno sam ti oznachio mjesto na CDI-u gdje se nalazila žica koje vishe nema na toj slici ...izlazila je iz te rupe označene strelicom prema drugoj strani..
prolazi znaci 2-3 milimetra u dubinu od ruba sa gornje strane i 2-3 milimetra u dubinu od ruba sa uže strane..
ja sam rezao po sredini jer su tako bili napisali... znaci odredio sam točnu sredinu od lijevog i desnog ruba..poanta je ici jakooo polako......
pošto je zica jako jako tanka (fi~0,25) vjerojatno ćeš teško skuzit da si je prerezao ako ne budesh gledao piljevinu koja ti pada dok rezesh,pošto je ta smjesa crne boje morao bi primjetit i primjese metala tj. zice srebrne boje..
ja sam radio dva paralelna reza udaljena 3-4 mm upravo zato da mogu skuzit gdje je točno žica jel ako napravish samo jedan uski rez necesh vidjet dali si je zapravo presjekao ili nisi...
ak ti josh nešto nije jasno pitaj...
tek kad budesh sto posto siguran u to kaj radish kreni....
ako nisi nista slično radio nikad neka ti to napravi neko ko se malo kuži u te stvari...
stardust:
znači poanta je ići polakoooo i prerezati samo tu jednu tanku plitko položenu žicu i nijednu drugu!
stardust:
ona prošla slika je premutna..na ovoj se jasno vidi samo jedna zica kako izlazi iz crne mase a vidish i gdje se otprilike nalazi,radi se o milimetrima!
stardust:
slika:
stardust:
na onoj trecoj slici po redu strelica pokazuje krivo tj. na neku sjenu!
prava i jedina zica je bakrene boje i lijepo se vidi na ovoj slici iznad...
sorry ako sam te zbunio...
ak ti josh nesto nije jasno slobodno pitaj..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju