Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot jet force C-TECH setup
_aerox_:
taj c tech ide iznendjujuce dobro,evo dosla mi bivsa susjeda neki dan tu,i ima jetforce c tech,gore samo zx lakse role federi i veca dizna,motor poteze preludo,tak da briem da ce s ovim tvoim naevednim setupom letit...a ovo za malossi i polini necu komentirat :icon_scratch:
benelli:
sve rijeseno sta se tice dizna sad je samo jedan problem sta kad je tt gore ide super a kad je technigas ide neide nista
pa sad me zanima dali neko zna di ima technigas rs blokade jer onu blokadu sta je kao neka šajba tamo di se serafi prigušivač sam maknuo ali ocito je jos koja mozde u prigusivacu pa ako netko zna :help:
SlowRider:
--- Citat: benelli - 16 Kolovoz, 2009, 21:10:04 ---sve rijeseno sta se tice dizna sad je samo jedan problem sta kad je tt gore ide super a kad je technigas ide neide nista
pa sad me zanima dali neko zna di ima technigas rs blokade jer onu blokadu sta je kao neka šajba tamo di se serafi prigušivač sam maknuo ali ocito je jos koja mozde u prigusivacu pa ako netko zna :help:
--- Kraj citata ---
taj spuh ima 2 blokade, jedna je klasicna na pocetku grane, a druga je identicna i nalazi se kod zavrsetka ove cijevi sa spojem topa:
benelli:
--- Citat: SlowRider - 16 Kolovoz, 2009, 22:22:50 ---taj spuh ima 2 blokade, jedna je klasicna na pocetku grane, a druga je identicna i nalazi se kod zavrsetka ove cijevi sa spojem topa:
--- Kraj citata ---
na pocetku grane nije bilo nista a tu di dode top sam izvadio da nije mozda neka slow u topu kao sta ima yasuni
SlowRider:
--- Citat: benelli - 16 Kolovoz, 2009, 22:25:36 ---na pocetku grane nije bilo nista a tu di dode top sam izvadio da nije mozda neka slow u topu kao sta ima yasuni
--- Kraj citata ---
nema na pocetku grane ??? jel mozes slikati jer ja sam uvjeren da sam je vidio na tom mjestu
uostalom pitaNS zna 100%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju