Općenito > Generalno o skuterima
već viđeno
Mr J:
--- Citat: jofa - 12 Svibanj, 2007, 10:30:46 ---mslim da bum uzel Lunu Vision.....odgovara mi cijena.
jel zna netko koji su troškovi registracije i osiguranja bez popusta?
--- Kraj citata ---
oko 800kn prva rega
Mario:
--- Citat: jofa - 12 Svibanj, 2007, 10:30:46 ---mslim da bum uzel Lunu Vision.....odgovara mi cijena.
jel zna netko koji su troškovi registracije i osiguranja bez popusta?
--- Kraj citata ---
Cestitam na odluci.Posalji mi priv.mail sa podacima te se javi u ducan gdje si kupio ili ces kupiti Lunu pa si izaberi kacigu gratis
mrcina:
--- Citat: mrcina - 10 Svibanj, 2007, 21:56:13 ---krmko!! :notworthy: krmko!! :headbang: krmko!!! :vjestica:
--- Kraj citata ---
dja sam znaš kolko je on u bedu :violent1: :sad4: :sad4: :sign10: :rofll: :sign7:
ti odluči ali dodaj još malo i uzmi si jačeg 150 za 11500 ili 12000 :headbang:
jofa:
kupljena luna vision :)
malo je spora u startu (možda zato kaj je nova? :dontknow:), al kad krene ide baš fino :icon_biggrin:.
dobro ubrzava od 30-50 km/h :icon_thumright:.
zadnja kočnica i nije od neke koristi (možda ju treba malo stegnuti?), ali u kombinaciji s prednjom skuter se siguno zaustavlja.
nema dugo svjetlo, ali su kratka jaka pa za vožnju po gradu to ne smeta.
pitanje za vas:
rekli su mi u dućanu da odmah poslije tehničkog idem skinut blokadu!? kaj nije uobičajno prvo malo razvozit skuter? :dontknow:
bluedreamer:
--- Citat: jofa - 25 Svibanj, 2007, 18:22:35 ---pitanje za vas:
rekli su mi u dućanu da odmah poslije tehničkog idem skinut blokadu!? kaj nije uobičajno prvo malo razvozit skuter? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nemoj je skidat prije prvog servisa, kad ti budu radili servis reci da ti skinu blokadu... Bolje je ne forsirat previse u pocetku, a vjerovatno ti je prvi servis vec na 300-500 km?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju