Općenito > Generalno o skuterima
već viđeno
filiplatinovicz:
Kymco ili Zip....
s time da malo krme ima vece kotace i bogatiju komandnu plocu... oba su priblizno iste kvalitete i servis je dobar za oba... piaggio je bucmastijih, zenskastijih linija i dosta malen...
jofa:
Kakve su ove lune? .....osim kaj nisu skupe. ovu Caper dobijem za 4.500,00 kn manje od Kymco Agility. ....jel ovaj stvarno toliko bolji?
Trenutno nisam baš pri lovi, pa me vuku ovi jeftileni, ali ak nisu dobri skupil bum koju tisućicu više.
i Generic xor mi izgleda stvarno dobro. :dontknow:
TGB 101 laser 2T, 4,6ks i imaju 14" kotače, a koštaju 9000?? ...taj mi je malo ružan, a nema ni retrovizore!?
hvala na informacijama.......stvarno ste se razbacali. :icon_thumright:
jofa:
--- Citat: roby44 - 10 Svibanj, 2007, 00:29:26 ---ma zip je igracka, baotian br. 2 Na tom se mozes samo stiskat, a nedaj boze prevest nekog na tome.
kymco je za njega raketa, veci i 3 put bolje ide.
ak potrosnja nije presudna svakako 2t...
--- Kraj citata ---
agility je 4T. kaj ima neki 2T? :dontknow:
LOOD:
--- Citat: jofa - 10 Svibanj, 2007, 10:46:41 ---Kakve su ove lune? .....osim kaj nisu skupe. ovu Caper dobijem za 4.500,00 kn manje od Kymco Agility. ....jel ovaj stvarno toliko bolji?
Trenutno nisam baš pri lovi, pa me vuku ovi jeftileni, ali ak nisu dobri skupil bum koju tisućicu više.
i Generic xor mi izgleda stvarno dobro. :dontknow:
TGB 101 laser 2T, 4,6ks i imaju 14" kotače, a koštaju 9000?? ...taj mi je malo ružan, a nema ni retrovizore!?
hvala na informacijama.......stvarno ste se razbacali. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hahaha NEMA RETROVIZORE... Pa svaki skuter ima retrovizore ali na slici ih neki ne stavljaju ili u izlogu, ali kad ga kupis montiraju ti retrovizore.
IZd:
Kymco :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju