Ostalo > Motocikli
dal neko prodaje apriliu rs 125
ADRO 3:
a isto kao sa registracijom skutera bez blokade... samo sta je meni bed recimo das nekom onako 200-300 kn a on te samo pogleda onim ubilackim pogledom i sta onda.... beeeed onda pognes glavu i odes trazit po forumu kako napravit blokadu :laughing7:
ryder on the storm:
--- Citat: ADRO 3 - 02 Lipanj, 2007, 20:29:51 ---a isto kao sa registracijom skutera bez blokade... samo sta je meni bed recimo das nekom onako 200-300 kn a on te samo pogleda onim ubilackim pogledom i sta onda.... beeeed onda pognes glavu i odes trazit po forumu kako napravit blokadu :laughing7:
--- Kraj citata ---
da, stvarno bedčina, ali nebrini, frend je već tako prošao regu sa 50cc
Sugar:
nisam ja nis homologirao,to sam kupio u slucaju da mi zariba motor,da se imam na cem vozit dok ne slozim cilindar jer mi motor treba za svakodnevne potrebe
ryder on the storm:
--- Citat: Sugar - 03 Lipanj, 2007, 15:00:11 ---nisam ja nis homologirao,to sam kupio u slucaju da mi zariba motor,da se imam na cem vozit dok ne slozim cilindar jer mi motor treba za svakodnevne potrebe
--- Kraj citata ---
ček,ti si kupio otvorenu verziju, i regao je kao da ima 15 ks, te još kupio ovaj cilindar za rezervu?
Doomsday:
O, ljudi moji... ::)
Čovik je kupija otvorenu RS125, jer se takva i prodaje kod nas, zatvorenu triba posebno naručivat...
Takvu ju je i registrira, jer su papiri bili takvi...
I to je jedini način... Sad, ako netko hoće bavit se protuzakonitim radnjama, može pokušat falsificirat i prepravit snagu u prometnoj kad ga kupi i prije nego ga prebaci na sebe, tako da mu nova prometna bude izdana na 11 kW... Ali, ako što rekoh, to je protuzakonito i podložno sankcijama ukoliko se otkrije, zato nije baš preporučljivo... Pogotovo u istoj stanici za tehnički pregled u kojoj je i prije bila regana, jer će imat sve podatke u digitalnom obliku... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju