Tehnički kutak > Tuning skutera

Leovince TT za TGB

<< < (3/4) > >>

walkay:
Bok decki! Ja isto trazim auspuh za TGB 303R! Pitao sam kod nas u Osijeku za Leo Vince RR, ali su mi rekli da opce nema za TGB 303R, i ne zna se kad ce biti! A na forumima su vec svi promijenili!  :dontknow:
Znaci pase Italjet formula 50 AC! a jel ima Leo vince RR isto za taj model? Hvala na odgovor!

walkay:
Jos jedno pitanje! Ako stavim revimo Leo vince TT, hocu dobiti malo vise brzine, ili samo drugi zvuk?

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: walkay - 17 Kolovoz, 2009, 16:10:33 ---Bok decki! Ja isto trazim auspuh za TGB 303R! Pitao sam kod nas u Osijeku za Leo Vince RR, ali su mi rekli da opce nema za TGB 303R, i ne zna se kad ce biti! A na forumima su vec svi promijenili!  :dontknow:
Znaci pase Italjet formula 50 AC! a jel ima Leo vince RR isto za taj model? Hvala na odgovor!

--- Kraj citata ---

Pase ti i od katane ac poslje 99og godista

walkay:
Da, frend mi je isto sad rekao! Hocu dobiti bolju performansu! Sad mi ide do 70 km! Hocu dobiti malo vise, ako promijenim spuh!

seba:

--- Citat: walkay - 17 Kolovoz, 2009, 18:16:59 ---Da, frend mi je isto sad rekao! Hocu dobiti bolju performansu! Sad mi ide do 70 km! Hocu dobiti malo vise, ako promijenim spuh!

--- Kraj citata ---
dobit ces,samo moras to postelat da radi kako treba
prijenos,mozda na kvacilo malo tvrdje federe i u karb mozda malo vecu diznu,to trebas postelat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju