Tehnički kutak > Tuning skutera

Big bore vs. 70ccm (midrace)

<< < (20/24) > >>

igor.sb:

--- Citat: te-te-ac - 07 Kolovoz, 2009, 13:38:21 ---sansa je koliko je ekipa dobro raspolozena..

sta god imao na skuteru bio to 50 ili 172 kazes da imas skinute blokade i to je to.. a sad je sce stvar volje "zakona"

--- Kraj citata ---

bas tako, jer i na base ce ti izmjerit da ides 70 il 80 kao i na bb il na r1 te isss :toothy11:

DeLUX:
nebi nikad stavljo BB na malu tablicu, rađe bi onda npr kupio sp125 il srku 125 i stavio 180 ili 150 i nemaš problema s brzinom ni s mašinom ni s ničim...a ko je reko da ja neam blokade na svom  :toothy3:

te-te-ac:
pa je najbolje je po zakonu ..  :icon_biggrin: ali trebas imat A kat. i rega je nesto skuplja.. ko voli nek izvoli.. meni nije fora bit najbrzi u selu vec na poligonu..  :glasses9:

deco kupite si fitnes rošule i odite bacit đir po slavoniji.. a ja odo varit.. zapravo..

gokiSP:
pa meni je best buy za nekoga ko ne planira srafat puno a planira se puno vozit i ne ulagat puno..skuter 50ccm sa masinom bb, blokada je oko 100€ i uz ulaganje od recimo nekih 2000kn +- imas skuter za kojega placas relativno malo registraciju, blokadu imas i ako ides na izvanredni motor ti ide 50 i ne mogu ti nista..a opet imas motor tj. skuter koji ide pristojno i koji ne trazi ulaganja svakih 10 dana i ne trazi da lezis ispod njega svaki dan..

igor.sb:
el blokada i bb ne idu zajedno  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju