Tehnički kutak > Tuning skutera

Big bore vs. 70ccm (midrace)

<< < (18/24) > >>

DeLUX:
pa naravno da bb dere neki base kit..neznam jel gledate serijalu bb  :dontknow:

zac183:
I ovisi koji bb : sr150, skiper 150 - imaju 5 konja manje od sp180.....
Pa sad i ovisi koji bb se uspoređuje....i sve ovisi kakav je midrace....

dhorvat:

--- Citat: fatal1ty - 07 Kolovoz, 2009, 12:27:27 ---ako ćemo već tako stavljanje base cilindra nije isto tunning,veliki problem skinut dolje termo grupu i staviti drugu...skinut dolje 4 m6 matice,glavu,cilindar,skinut osigurače pa bolcnu i klip,zamijenit i bok...to je tunning ? nemojte me nasmijavati...to je posao od 5minuta ako mi je mašina na stolu.

tunning je ono šta hac radi,prerada dijelova,isprobavanje raznih varijanti setupa,auspuha,cilindara i tak dalje,a za to vi dajete novce jer većina vas to nezna ili nemože zbog nedostatka alata poput mene recimo...ovo šta vi kakti nazivate tuninngom ja zovem lego kockice ;)

--- Kraj citata ---

Da stavim red sponge i 2 broja veću diznu, i to je tuning. A to kaj ti neznaš za ništa kaj ima manje od 12 konja to je tvoj problem.  :jerk:

Zato postoje razne vrste tuninga. Ovo kaj radi Hac je među najzahtjevnijim tuninzima i rijetko tko može to radit a da napravi kako spada  :icon_thumright:

te-te-ac:

--- Citat: DeLUX - 07 Kolovoz, 2009, 12:54:44 ---vi mislite da su panduri glupi i da neznaju da to nije mašina od pedesetke..začudili bi se kad bi skužili da nisu ni oni glupi  :redface:

--- Kraj citata ---

gle isto ces najebat (ako te salju na vandredni teh.) ako imas skinutu blokadu na seriskom skuteru ili imas HE ili imas BB .. tvoj skuter neide 50km/h i mos se jebat..

DeLUX:
al ak te ovo ulovi i skuži da je npr. 180 kubika a imaš a1 voziš neodgovarajuću kategoriju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju