Tehnički kutak > Tuning skutera
Big bore vs. 70ccm (midrace)
pitaNS:
slažem se s horvatom...Ako ti treba svaki dan za po gradu da zujiš ko mamlaz onda je neki base ili slabiji midrace, popularna alfina replica, najbolji izbor...
a pripasavanje bb mašine po meni isto nije tuning! Verujem da pruža dosta toga ali to ne smatram tuningom...
fatal1ty:
ako ćemo već tako stavljanje base cilindra nije isto tunning,veliki problem skinut dolje termo grupu i staviti drugu...skinut dolje 4 m6 matice,glavu,cilindar,skinut osigurače pa bolcnu i klip,zamijenit i bok...to je tunning ? nemojte me nasmijavati...to je posao od 5minuta ako mi je mašina na stolu.
tunning je ono šta hac radi,prerada dijelova,isprobavanje raznih varijanti setupa,auspuha,cilindara i tak dalje,a za to vi dajete novce jer većina vas to nezna ili nemože zbog nedostatka alata poput mene recimo...ovo šta vi kakti nazivate tuninngom ja zovem lego kockice ;)
DeLUX:
jbg zato sam ja reko da nebi nikad uzeo neki base kit il slabiji midrace..zato ak već sređujem onda sređujem da nije za svaki dan i da nekak skut i ide..
nostra:
čitam ovu temu i vidim da dino ima iste dileme koje sam i ja imao...
dino znaš kako je moj runner kao serijala išao-isto kao i tvoj(ganjao si se sa Tommom dok je bio kod njega)...
bio sam tik do kupovine BB mašine pod malom tablicom,ali odustao na nagovor mog kuma koji radi u policiji...
ono što sam uzeo je nešto slabije od midrace-a tp trophy+21% duža getriba,ostao je TT spuh,multivar i skuter ide za razliku od serijale barem 20% bolje...malo bolje starta ali među ubrzanja strašno bolja i krajnja za 20 kmh bolja...
samo da napomenem skut je odradio svojih 600 km kao iz šale,ćak se sada manje grije nego kod razrade...
nadam se da sam ti pomogao :icon_thumright:
SlowRider:
Ako vec stavljam BB masinu na 50ccm skuter, onda cu radje kupiti serijski skuter sa BB masinom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju