Tehnički kutak > Tuning skutera
Big bore vs. 70ccm (midrace)
Iwo SR Tuono:
Zašto se patiti sa pripasavanjem 150tke kad možeš kupiti istu, a prodati svoj skuter.
Druga stvar, midrace nisam nikad vozio, ali ne bi li jači base tj. slabiji midrace kitevi trebali bit dovoljni za vožnju po gradu + npr 100km od grada?
Treće, dobro poštelan base kit,pa ajde nek ima i spuh koji izvlači više okretaja iz njega mislim da zadovoljava potrebe jer ako u Rijeci koja je jedna od gradova gdje su najveći usponi i dosta težak teren za skutere se možeš nosit sa svima na usponima tipa Pehlin ili Vežica a imaš base onda ne vidim baš neku potrebu jer ja osobno ne bi imao gdje iskoristit snagu posloženog midrace-a po gradu zbog gužvi, semafora itd...
što se tiče BB mašina mislim da po forumu ima dosta tog rečeno u vezi struje, nosača, tehnike same BB mašine tako da mislim da nećeš puno tražiti stvari koje će te zanimati.
Sve u svemu, zanimljivi projekti su uvijek....zanimljivi :icon_biggrin: :icon_biggrin:
dino_sk:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Kolovoz, 2009, 15:43:14 ---Zašto se patiti sa pripasavanjem 150tke kad možeš kupiti istu, a prodati svoj skuter.
Druga stvar, midrace nisam nikad vozio, ali ne bi li jači base tj. slabiji midrace kitevi trebali bit dovoljni za vožnju po gradu
--- Kraj citata ---
prvenstveno zbog vozacke jer mi nepada napamet placat sad A2
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Kolovoz, 2009, 15:43:14 ---Zašto se patiti sa pripasavanjem 150tke kad možeš kupiti istu, a prodati svoj skuter.
--- Kraj citata ---
Jer se zele vozit na malu tablicu sto zbog nedostatka dozvole, a sto zbog manje cijene registracije
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Kolovoz, 2009, 15:43:14 ---ne bi li jači base tj. slabiji midrace kitevi trebali bit dovoljni za vožnju po gradu + npr 100km od grada?
--- Kraj citata ---
Apsolutno bi. Ja se tak vozim zadjih 30.000km
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Kolovoz, 2009, 15:43:14 ---Treće, dobro poštelan base kit,pa ajde nek ima i spuh koji izvlači više okretaja iz njega mislim da zadovoljava potrebe jer ako u Rijeci koja je jedna od gradova gdje su najveći usponi i dosta težak teren za skutere se možeš nosit sa svima na usponima tipa Pehlin ili Vežica a imaš base onda ne vidim baš neku potrebu jer ja osobno ne bi imao gdje iskoristit snagu posloženog midrace-a po gradu zbog gužvi, semafora itd...
--- Kraj citata ---
Najbolej od svega, base kit krece na manjim okretajima i sa vise momenta od midracea pa je kretanje sa mjesta uzbrdo puno lakse
fatal1ty:
Da sad imam skut novi standardni,nebi razmišljao o tunningu...da već zbog bilo kojeg razloga nemogu kupiti veći skut,pripasao bi gore bb mašinu,kompliciranije je,ali je omjer uloženo dobiveno puno bolji nego 50ccm tunning...
i nije mi jasno kakve su to usrane Srke 150 kad su base kitevi 70ccm bolji od njih,stvarno neki razjebani skutevi te aprilie ili ja imam neku super specijalnu mašinu... ::)
DeLUX:
ma bilo kakav naturpijani skut bio to BB ili 70 nije za svaki dan..ne mislim na neke slabe kiteve zato kaj se rađe vozim na serijali onda :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju