Tehnički kutak > Tuning skutera

Big bore vs. 70ccm (midrace)

<< < (9/24) > >>

3alfa3:

--- Citat: gumy - 06 Kolovoz, 2009, 01:21:20 ---dobro, to je mhr replica, ovo što dino spominje bi bio neki jači midrace.. :)

--- Kraj citata ---

OK, to je kilometraza koja je nenormalna za pravi midrace, ali, da li bi te cudilo da ti kazem da postoji NRG sa EVO kitom i spuhom na Dellortu 21 koji ima 15.000km, a nije otvaran i da vozi i dalje sasvim pristojno?

Kuzis, 90% nauke je u disciplini (dobro ulje u dobrom omjeru i ne gazit na hladno)

A boze moj, hoce i replika cviknut - moja prva je odvozila par tisuca na ZXu, a onda 150 km na nardu. I rupa u klipu ko kuca velika.
Kasno sam saznao da je serijski 17 karb los (ako se ne pretjera sa glavnom diznom)

gumy:
hehe, onda sam ja izgleda jedan veliki maler... :) imao sam jako dobru disciplinu al eto uvjek nešta rikne i za sobom povuče hrpu drugih stvari..

3alfa3:
Al i dalje je stvar odabira - meni osobno vise pase nakitana 50tka... Nije opravdano ni snagom, ni momentom, a niti cijenom, ali imam svoj razlog i to je to.
Daleko od toga da BB nije razuman izbor

3alfa3:

--- Citat: gumy - 06 Kolovoz, 2009, 01:28:16 ---hehe, onda sam ja izgleda jedan veliki maler... :)
--- Kraj citata ---

Desi se i na "Mercedesu"

--- Citat: gumy - 06 Kolovoz, 2009, 01:28:16 ---nešta rikne i za sobom povuče hrpu drugih stvari..

--- Kraj citata ---

Tako je to... Dovoljno da ode lager radilice od 10 eura pa da napravi sveopci lom...
Al desava se i na BB-u. Nadam se da nemas NTN lagere koji nisu japanski

Hrga:
evo i ja svoje slozio napravio oko 1000km, ono sipaj i vozi lagano sreden BB, uglavnom kad treba obic il nes sasvim pristojno a skuter je mogu rec jos upravljiviji nego prije a 75kg ima :D

stvar osobnog odabira ;)

ako si razuman svejedno ti je dal ce skut za par sekundi bit brzi il nes dok ti ne smetas u prometu :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju