Tehnički kutak > Tuning skutera

Big bore vs. 70ccm (midrace)

<< < (22/24) > >>

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2009, 14:14:46 ---blokada ko i svaka druga, pravio sam il kupio od slowa za 100kn

--- Kraj citata ---

ne bih se bas slozio, ipak ja koristim dobro provjerene komponente koje rade na stotinama skutera

gokiSP:

--- Citat: SlowRider - 07 Kolovoz, 2009, 14:52:46 ---ne bih se bas slozio, ipak ja koristim dobro provjerene komponente koje rade na stotinama skutera

--- Kraj citata ---

evo jucer bio rox na tehnickom i slowova blokada odradila svoj posao vrhunski.. :icon_biggrin:

igor.sb:

--- Citat: Laki - 07 Kolovoz, 2009, 14:39:56 ---imas na sipu za kupit za bb cdi sa blokadom na 50km/h za 100eura

--- Kraj citata ---

--- Citat: gokiSP - 07 Kolovoz, 2009, 14:50:48 ---eto ti igore nemas pojma  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

odlicno

a radi isto kao da stavis blokadu koja kosta 100x manje

ako uzmes vrijednost par kon i prekidac

--- Citat: SlowRider - 07 Kolovoz, 2009, 14:52:46 ---ne bih se bas slozio, ipak ja koristim dobro provjerene komponente koje rade na stotinama skutera

--- Kraj citata ---

znam da, spajo sam jucer tvoju, sve mi je jasno i nakraju sam pokido prekidac  :toothy12: :toothy12: il alen, posto nitko nije preuzeo krivicu  :toothy10: :toothy10:

samo zejb ono ugrubo i fino dolstelavanje, na ovim nabrijanim srka sa nekim polini trkacim djelovima ugrubo i fino ne postoji il ce zavrtit tocak il nece

dhorvat:

--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2009, 15:50:41 ---... i nakraju sam pokido prekidac ...

--- Kraj citata ---

Svaka čast majstore  :icon_thumright: :toothy12:

igor.sb:

--- Citat: dhorvat - 07 Kolovoz, 2009, 16:02:26 ---Svaka čast majstore  :icon_thumright: :toothy12:

--- Kraj citata ---

cuj nije do mene, al nije ni do prekidaca

rama je kriva, ko ju je stavio tamo  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju