Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs Nrg

<< < (11/21) > >>

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: SlowRider - 07 Kolovoz, 2009, 09:39:44 ---Svjetla su medju najlosijima, kao da ih nemas. Zaruljice od 15W i nekakve lece kratkog dometa. Naravno, ako govorimo o NRG mc3 i mc2, a ovdje i je rijec o takvom skuteru.

Nrg Power je drukcija prica, ima odlicna svijetla, ali opet ima i boljih, recimo TGB R50X, u igri su H1 i H7 zarulje ako se ne varam, H7 za kratko koje ima predobro sjenilo, imao sam osjecaj kao da vozim pola auta. A za dugo svijetlo se brine leca, stvarno predobro napravljen svjetlosni sklop. :notworthy:

--- Kraj citata ---
bas tako SlowRider, svjetla su skroz loša, više svijeća osvijetli...

marko_AeRoX:

--- Citat: _aeroone_ - 08 Kolovoz, 2009, 23:30:07 ---ma i ja sam tu negdje pa me interesuje imas li problema sa koljenima i je li ti neugodno voziti se?? :) :)

--- Kraj citata ---

e miki, voznja na aeroxu za mene milina... koljena uzivaju :P s tim da ja noge imam skvrcene i drzim ih na mjestu za suvozaca... (znas ono, frajerski izgled ;D haha lol ;D )

ma ne ozbiljno, meni je komfor za 5

PROOF:
ja sam 182 i na roxu se sasvim jebacki vozim hehehe :) nisam fuzic drajver....imam noge normalno di i trebaju bit...

Faba:
ja sam nedavno vozio aeroxa,01. godiste. i stvarno je predobar.na ravnici od 1.5 km uspio sam ga natjerati do 95 po satu
Stvarno skut za preporucit

dhorvat:
Puno ljudi će reć da je Rox neudoban, al ako sam bez problema izdržao rutu Samobor-Slavonski Brod onda mislim stvarno  :dontknow:

Ima puno gorih motora po udobnosti. Dottore na SR150 je iste probleme od predugog sjedenja imal isto kada i ja, tak da se po tome možemo ravnat  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju