Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Što sve nosite na putovanja

<< < (12/17) > >>

JogFromYamaha:
rezervna svjecica, jedan krizni i jedan obicni srafciger, kljuceve 10, 12, 14 17 + kljuc za svjecicu, komad smirgl papira i to bi bilo to sto se tice alata.
A ostalo moto jakna, stitnik kicme, stitnik bubrega, kaciga, rukavice, moto hlace, patike.
Od ostalog mobitel, kondomi, novcanik i flasu vode

Tadr3:
tucet svjecica za ditecha, plus onu jednu koju stavim prije kretanja  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Tadr3:
Joj, krivo postano. SRY

dino_180:
joj ja još malo idem u crikvu s spom.motor je fakat dobro složen tak da se nadam da nebu klip,cilindar itd morao samnom u ruksak.žena i frend i njegova cura idu par dana prije s autom.ja ispod sica imam rupu jer mi nije frga stala.znači niš mi ne stane pod sic.neču ništa niti uzet.samo pare mobitel i to je to.stat ču svakih 50 km po staroj cesti da vidim jer sve ok i da se ohladi pa malo foto sesion po gorskom kotaru.mislim tu u zg u šusu znam proč 100km pa zakaj onda nebi izdržao do tamo.jedino kaj je daleko al kaj ču.imam želju otiči i idem!

formoz:
svjecicu, remen jer mi uzasno brzo pucaju, cvrcak od gedora, par gedora koje mi najvise trebaju, rolcange, sarafcigera 2, valjci mi vec odavno novi stoje ispod sica, ulja bocu, nesto love, mobitel, zice 1m, trenutno ljepilo, toaletni papir, saku tableta raznih, jer uvjek me neki k**ra* zaboli, a pogotovo glava i ledja/bubrezi jer nemam kacigu ni bubreznjak, sprej za brzo krpanje guma, rukavice ( bez prstiju, s gornje strane mreza, a s donje "koza" ) jer mi se ruke uzasno znoje i jaknu

vise manje to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju