Tehnički kutak > Tuning skutera

Ravnanje osovine volana(trokuta)??

(1/3) > >>

Damir 2T:
gdje bi u zg-u mogo dat poravnat osovinu volana jer se je samo ona spigala?
zvao sam nekog lika i veli lik da radi u Tona moto servisu koji je u  Buzinu i da se to ne ravna nego se radi nova osovina  ???
i kako kaže košta 1200kn,nije strašno spigano i mislim da me oče uzet onak muški
Gdje bi ja tomogo poravnat ??
Mislim mogu ja to grijat brenerom i vračat al neču dobit 100% u centar i kak se kaže je*eš takav poso  :sad3:

evo link odnosno linč za tona moto http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,99530.0.html  :drunken_smilie:

gokiSP:
osovina volana? stup?

Damir 2T:

--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 01:44:31 ---osovina volana? stup?

--- Kraj citata ---

Pa valjda stup  :toothy12: iz sredine trokuta izlazi taj stup na koji se na vrhu montira volan
Spigan je uz trokut 1 do 2 mm

gokiSP:
to je najpametnije stavit novi stup..i to ne dode 1200kn da ga jebes.. :toothy9: komad sipke koji das tokaru zajedno sa vilicama, on nareze navoj i potokari to i zavari i to je to..to te nebi smijelo ispast vise od 500kn a znas da imas uredno napravljeno.. :dontknow:

Crazy Kuree:

--- Citat: gokiSP - 05 Kolovoz, 2009, 02:06:28 ---to je najpametnije stavit novi stup..i to ne dode 1200kn da ga jebes.. :toothy9: komad sipke koji das tokaru zajedno sa vilicama, on nareze navoj i potokari to i zavari i to je to..to te nebi smijelo ispast vise od 500kn a znas da imas uredno napravljeno.. :dontknow:

--- Kraj citata ---
u bosni mi je to tokar napravio za 320 kn, osjeko šipku tu s mosta i drugu istu otokario i zavario dole na most, još je punjena šipka, nije poluprazna ko seriska... et i nakon 2 godine i dalje nikakvi problema s tim nemam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju