Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna - Trosi i ide
Giz:
--- Citat: animatrix - 05 Kolovoz, 2009, 00:26:53 ---kako je vec poznato, nedavno imao problema sa karbom, nije htio u leru radit, ocistio sam ga, slozio i nastimao. problem se javio kad sam nakon 3 dana trebao na benzinsku, napravio sam 80km i nasuo 4.7L u rezervoar ??? ???
dosao sam kuci, odvrnio lagano saraf smjese da daje malo vise zraka, svjecica je svijetlo smedja, g#vn% mi je u 10km popilo pola litre benge... sta raditi?
--- Kraj citata ---
A kaj je tu tak čudno ako je 70ccm koliko sam shvatio?
Po tome ispada da je to oko 5L potrošnje.... Moj hoče i 6.5 popiti kad mu se da.
luna500rr:
--- Citat: Giz - 07 Kolovoz, 2009, 20:55:18 ---A kaj je tu tak čudno ako je 70ccm koliko sam shvatio?
Po tome ispada da je to oko 5L potrošnje.... Moj hoče i 6.5 popiti kad mu se da.
--- Kraj citata ---
To je srerijala cista 50ccm i mali okretaji kroz ubrzanje, upola manji nego na tvom serijskom tgb-u...
Giz:
U jbte... Krivo sam shvatio.
Šerafić na frgi? Plovak? To mi pada na pamet... Vakum pumpica ne zatvara?
animatrix:
danas radio na njemu, dosao, imam sta vidit, ispod skutera lokva osusena, nogara mokra, karb cijeli obliven bengom ??? ???
rastavio ga, procackao, skinio crijeva od vakuma i benge, i povukao koji put da vidim jel valja vakum. valja. ocistio cijeli karb, osusio ga, napunio gorivom, upalio skut, napravio djir, 1/4 gasa, pola gasa, pun gas, svjecica svijetlo smedja. idealna. provjeravao karb, suh je trenutno. osao do vulkanizera, zamjenio rolne, ispada one 3.8 nisu bile 3.8, pogresne stavljene u kutiju, bile neke jebacki teske, stavio malossi 4.8 skut se preporodio, 15.5s do 50 naspram 20! vozao se sa frendovima, 25km pretezito pun gas voznje, litru taman nasuo, znaci 4L punog gasa, tako nesto sam uspjevao po osijeku izvlacit... mislim da se potrosnja vise-manje smirila..
luna500rr:
Najvjerovatnije ti plovak nije radio, pa ti je curilo gorivo, ti valjda nisi to opazio jer gorivo curi tek kad pumpica radi...
Ja sam jucer praznio rezervar u svojoj luni, kad sam iskopcao crjevo od goriva, luna je jos 20min radila na ler-gasu, samo od goriva u cjevima i karbu :notworthy:
Normalne voznje moja neprelazi 2,5-3l, punim gasom popije i 4l bez problema...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju