Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!

<< < (11/32) > >>

Doomsday:

--- Citat: ivbura - 11 Svibanj, 2007, 11:45:27 ---
--- Citat: ---Ja san za to da se u Kninu bude oko 11 uri...

Ivbura, možemo se nać u Drnišu, ili ako ti se da malo vozit unazad, u Unešiću, pa skupa sa ST ekipom do Knina...

Ajmo ST ekipa, ko sve ide...?

Predlažen sastanak na INA benzinskoj Kaštel Lukšić sjever u 9 uri u nedilju...

Trke su u nedilju na Malačkoj, pa moremo priko Planog za Prgomet i dalje Unešić, Drniš, Knin...

Ko sve ide...? Aspirin, veliki, di ste...?

--- Kraj citata ---
ž

Drniš je sasvin ok ,ja vas budem ili se budemo našli iza Drniša jer ako vi dolazite iz pravca Otavica možete i poprijeko nemorate na početak Drniša ,mislim Alonso je tu valjda za objasnit ali e sad bude po meni ako budem moga s vama u subotu me očekuje naporan dan ,još neke obaveze ali zasad ja sam s vama ..

Kotrlj ! 

--- Kraj citata ---

Nećemo ić priko Otavica nego priko Unešića, jer idemo sa trogira, a za doć do Otavica sa tog pravca, ima makadama... :laughing7:

Zato san ti i reka, ako oćeš da se nađemo u Unešiću... Ili i ranije, na skretanju za Unešić između Sitno Donje i Sitno... Ako ti imaš volje ić malo unazad, na Vrpolje, pa priko Perkovića na Sitno pa Unešić... :dontknow:

Aj, dođi i ti, dobro će ti činit malo se provozat... :icon_thumright:

:toothy9:

Doomsday:

--- Citat: Punisher - 11 Svibanj, 2007, 12:16:57 ---
--- Citat: IZd - 11 Svibanj, 2007, 12:09:57 ---Odlično...

Nadam se da će se još neko pridružiti...

Onaj tko ima od nas najviše mista (kufer) mogao bi staviti neki roštiljić, ugljen, drva..., a mi ostali meso...samo nam još treba netko tko to zna okrenuti i koga ne zanima f1... :toothy3:

--- Kraj citata ---
Imam ja nešto iskustva sa roštiljanjem u prirodi ali bi meso izgorilo jer bi blejao u f1  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---

Ja bi radije da ne gubimo vrime na pečenje, nego na druženje, a neka peče neko drugi... :icon_thumright:

IZd:
Slažem se, bit će vremena i za roštilj...

Ali možemo u okolno razgledavanje...

Inače, ima negdje cca. 17 km prije Šibenika (smjer Knin-Šibenik) seosko gospodarstvo sa ponudom svega ispod peke (uključujući i kruh) i/ili janjetine... Vodi jedna obitelj...Cijene u skladu s ponudom (teletina ispod peke 60 kn/osoba)...???

Doomsday:
Nemojmo sad previše debljat... Ajmo se mi sakupit u Kninu, pa na licu mista odlučit... :binkybaby:

Onda će svi koji poznaju okolicu u bilo kom pogledu imat vrimena dat prijedlog, pa ćemo se vozit... I papat... :icon_thumright:

IZd:
Eto ja prijedloge/ideje iznio, ali stariji član (administrator) me malo prepolovio (ionako sam mršav :laughing7:)...

U svakom slučaju Doomsday je u pravu, ajmo se mi naći pa ćemo se onda dogovoriti... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju