Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!

<< < (7/32) > >>

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 11 Svibanj, 2007, 11:31:12 ---
--- Citat: IZd - 11 Svibanj, 2007, 11:24:36 ---Kako to, sastanak na ININOJ pumpi, a u skutere livate OMV  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ja ću prestat livat OMV ES 100 BS... Rekli su mi da je kod starijih agregata na karburator to nepotrebno, pa čak da mala doza samozapaljenja 95-tice pomaže kod paljenja i pri radu u leru... Tako, od sad, INA ES 95 za mene... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Što to nisi znao ?? Možeš čak i slobodno stavljati Super 95 pošto karburator sve guta - ali se ne smije kod novih motora (čitaj sa injektorima)...

Doomsday:
Jebiga, nemogu ni ja sve znat... :icon_biggrin:

Ja san mislija, šta više platiš, to bolje... :toothy9:

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 11 Svibanj, 2007, 11:39:36 ---Jebiga, nemogu ni ja sve znat... :icon_biggrin:

Ja san mislija, šta više platiš, to bolje... :toothy9:

--- Kraj citata ---
Znaš kako se kaže... cijeli život se uči  :icon_thumright:

IZd:

--- Citat: Doomsday - 11 Svibanj, 2007, 11:39:36 ---Jebiga, nemogu ni ja sve znat... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---

Jel' moguće?  :laughing7:

ivbura:

--- Citat: ---Ja san za to da se u Kninu bude oko 11 uri...

Ivbura, možemo se nać u Drnišu, ili ako ti se da malo vozit unazad, u Unešiću, pa skupa sa ST ekipom do Knina...

Ajmo ST ekipa, ko sve ide...?

Predlažen sastanak na INA benzinskoj Kaštel Lukšić sjever u 9 uri u nedilju...

Trke su u nedilju na Malačkoj, pa moremo priko Planog za Prgomet i dalje Unešić, Drniš, Knin...

Ko sve ide...? Aspirin, veliki, di ste...?

--- Kraj citata ---
ž

Drniš je sasvin ok ,ja vas budem ili se budemo našli iza Drniša jer ako vi dolazite iz pravca Otavica možete i poprijeko nemorate na početak Drniša ,mislim Alonso je tu valjda za objasnit ali e sad bude po meni ako budem moga s vama u subotu me očekuje naporan dan ,još neke obaveze ali zasad ja sam s vama ..

Kotrlj !  

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju