Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!
ALONSO:
--- Citat: IZd - 11 Svibanj, 2007, 09:16:11 ---Sve moguće isprike je pripremio...
I ja volim gledati f1. ožda nađemo u Kninu kafić koji ima TV ??? :toothy10:
--- Kraj citata ---
heh, sada ispada da ne želin ič ::)
poanta je u tome šta od 2003 od kada san počeja pratit f1 sam pogleda baš sve utrke, a samo dvoje kvalifukacija san propustija......
a ta ideja da sidnemo negdi i pogledamo trku, ako se ostali slažu, to traje oko uru i pol., dakle od 14 do recimo 15.30 to bi bilo ludilo, ali stvrano ono gušt bi mi bija i bit u điru i pogledat trku, dan iz snova haha :laughing7: :laughing7: :icon_biggrin:
Nikon:
brate snimis trku i gledas uzivo reprizu :icon_biggrin:
ALONSO:
--- Citat: Doomsday - 11 Svibanj, 2007, 10:28:49 ---Ja san za to da se u Kninu bude oko 11 uri...
Ivbura, možemo se nać u Drnišu, ili ako ti se da malo vozit unazad, u Unešiću, pa skupa sa ST ekipom do Knina...
Ajmo ST ekipa, ko sve ide...?
Predlažen sastanak na INA benzinskoj Kaštel Lukšić sjever u 9 uri u nedilju...
Trke su u nedilju na Malačkoj, pa moremo priko Planog za Prgomet i dalje Unešić, Drniš, Knin...
Ko sve ide...? Aspirin, veliki, di ste...?
:glasses9:
--- Kraj citata ---
meni sve paše samo da se vozi, a ako se idemo nači u Drnišu onda predlažem poljanu, to je kao centar Drniša i njihovo glavno šetalište ili onaj kafič pokraj mosta rijeke čikole na samom ulazu u drniš...
je li to ona inina benziska stanica di su jedna nasuprot druge? :icon_biggrin:
IZd:
Repriza??? Hm???
ALONSO:
--- Citat: Nikon - 11 Svibanj, 2007, 11:06:27 ---brate snimis trku i gledas uzivo reprizu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:toothy9:
neznaju "staratelji" uključit video na snimanje :toothy12: :toothy11:
a ništa, nema veze ako ni ne pogledan utrku lipi su dani pa sigurno neču požalit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju