Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!
Punisher:
--- Citat: IZd - 21 Svibanj, 2007, 09:22:52 ---
--- Citat: Punisher - 21 Svibanj, 2007, 09:19:30 ---
--- Citat: IZd - 21 Svibanj, 2007, 08:43:36 ---
--- Citat: Doomsday - 21 Svibanj, 2007, 08:39:48 ---
--- Citat: Genesis051 - 20 Svibanj, 2007, 22:42:31 ---Upravo moram opozvat izjavu. da mi žena ne voli jahat...
Prvi put danas sjela sa mnom, sad, popodne, i to odmah u 3 navrata: najprije "za probu" manje od kilometra, pa onda odmah 10 Km, od starine u Kostreni, do punice u Rijeci, pa još, i od punice do doma... nisam mogao vjerovat... ::)
Možda ju, kad se nađemo negdje bliže, uspijem nagovorit da dođe...
--- Kraj citata ---
Ima li kacigu? Jaknu? Bubrežnjak? Grijače kolina...? Bilo bi dobro opremit je, pa onda na zvir... I moja i Izd-ova bolja polovica su se povoljno izjasnile po pitanju SPOOL SANDY jakne, a košta ispod 800 kuna... O kacigama smo napisali već i previše, ali ako te nešto posebno interesira a da ja znam ili mogu pronać, pitaj... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Krenulo je... :laughing7:
--- Kraj citata ---
O da... definitivno je krenulo :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Nemoj da ti slučajno padne na pamet djecu voziti jer nećeš znati kud ćeš s dodatnom opremom :laughing7:
--- Kraj citata ---
U prikolicu :laughing11: :laughing11: :toothy3:
IZd:
Kad Doomsday savjetuje, prikolica je minimum... :laughing7:....treba razmisliti o kamp kućici :laughing6:
Punisher:
--- Citat: IZd - 21 Svibanj, 2007, 09:37:04 ---Kad Doomsday savjetuje, prikolica je minimum... :laughing7:....treba razmisliti o kamp kućici :laughing6:
--- Kraj citata ---
Onda 125ccm neće baš puno pomoći, po ravnom ići će kao i ja uzbrdo na zadnjem susretu :laughing6: :laughing6: :laughing6:
IZd:
--- Citat: Punisher - 21 Svibanj, 2007, 09:38:53 ---
--- Citat: IZd - 21 Svibanj, 2007, 09:37:04 ---Kad Doomsday savjetuje, prikolica je minimum... :laughing7:....treba razmisliti o kamp kućici :laughing6:
--- Kraj citata ---
Onda 125ccm neće baš puno pomoći, po ravnom ići će kao i ja uzbrdo na zadnjem susretu :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Malo gore... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ALONSO:
i onda ima li tko prijedlog di kud kako, ajmoo ajdeeee dogovori za vozi se ne budite lini idemo điravat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju