Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!

<< < (26/32) > >>

IZd:
Nije ni to loša ideja...

IZd:

--- Citat: ivbura - 18 Svibanj, 2007, 07:45:31 ---A dobro oli neće bit kakva kava u dogledno vrime ,nego slati poštom !?  :icon_scratch:
"Modernisti "hehe ima li koji file sharing link da se tu mogu staviti slije za dowlandiranje ? :glasses9:

Kotrlj !

--- Kraj citata ---

A ivbura je na slici ispao kao pravi maneken...moglo bi se i nešto zaraditi od navedene slike :toothy3:

Punisher:

--- Citat: ivbura - 18 Svibanj, 2007, 07:45:31 ---A dobro oli neće bit kakva kava u dogledno vrime ,nego slati poštom !?  :icon_scratch:
"Modernisti "hehe ima li koji file sharing link da se tu mogu staviti slije za dowlandiranje ? :glasses9:

Kotrlj !

--- Kraj citata ---
Lako se može srediti da možete skinuti slike sa neta, ali računajte da sve slike imaju nešto manje od 400 MB, jedino ako svi imate ADSL  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Vi odlučite, meni svejedno  :)

IZd:

--- Citat: Punisher - 18 Svibanj, 2007, 10:57:51 ---

Kotrlj !

--- Kraj citata ---
Lako se može srediti da možete skinuti slike sa neta, ali računajte da sve slike imaju nešto manje od 400 MB, jedino ako svi imate ADSL  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Bilo bi to "kratko" skidanje od cca. 5-6 sati  :laughing7:

Punisher:

--- Citat: IZd - 18 Svibanj, 2007, 11:47:24 ---
--- Citat: Punisher - 18 Svibanj, 2007, 10:57:51 ---

Kotrlj !

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Bilo bi to "kratko" skidanje od cca. 5-6 sati  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Mislim da ne bi bilo isplativo sa ADSL-om na 1GB prometa radi samog prometa, a kamoli ovima sa dial-up vezama (ako je netko ima)...

Uglavnom probat ću nešto napraviti na cd-ovima da uljepšam sve skupa, ako se ne budemo skoro vidjeli slat će se poštom... može tako ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju