Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!
IZd:
--- Citat: ivbura - 14 Svibanj, 2007, 12:56:35 ---Evo i mene .... :frajer: sory nisan moga s vama po Murteru next time
Izd e sad kad genu vide oni fiume fanovi a on u pozadini torcida znamenje hehe...e i svaka čast Gene :icon_thumright:
Kotrlj !
--- Kraj citata ---
Malo smo ga "preodgojili"... :laughing7: (U duši Hajdukovac :toothy3:)
ALONSO:
--- Citat: Punisher - 14 Svibanj, 2007, 08:46:10 ---
Svaka čast svima (IZd, Alonso, Dooms' i Gene) što su izdržali putovanje s mojom krstarećom brzinom uzbrdo od odličnih 40-45km/h :laughing11: ... mislim da sam vam svima pošteno digao živce... više ne idem na susrete do daljnjega (čitaj: dok ne dođe Derbi) jer je i meni do****ilo ići onako jadno i sporo...
I na kraju... svaka čast ženama koje su izdržale i put a još teže s nama dok smo gledali formulu (izludile su) :laughing6:
Bilo je odlično :icon_thumright:
Naš IZd je bio umjetnički nastrojen sa svojim novim Canon SLR-om i biti će poprilično umjetničkog materijala... Alonsu, Geni, Dooms-u i ivburi će biti poslani cd-ovi sa slikama čim ih 'bacimo na gradele' ili će se podijeliti na sljedećem susretu (ako bude ubrzo) :toothy12:
P.S. Alonso... Krka :laughing9:
--- Kraj citata ---
moram priznatda je bilo malo dosadno vozit iza tebe (pa čak i ispred :laughing7: ) ali to ti nije dobar razlog da ne dolaziš i dalje, pritrpit čemo mi, nije problem :icon_thumright:
ma je nisu izludile gledajuči f1, znam ja da su u dubini duše uživale, lool :laughing6:
da da biče dobrih slika :happy6:
ali aparat je zaslužan za to :laughing6: :laughing7: :icon_biggrin:
? krki? :icon_biggrin:
ALONSO:
--- Citat: IZd - 14 Svibanj, 2007, 09:12:26 ---A evo slika koja zaslužuje posebno mjesto...
Nagradno pitanje: Tko je na slici??? :toothy10:
--- Kraj citata ---
na slici je stvarno kralj :toothy10: za piče prevalit krcato kilmetri, svaka čast :icon_thumright:
a slika, eeee to se zove slika :glasses9: , a di je ona moja od osjaja od stakla, aaa bojiš se konkurencije :toothy12: :toothy9:
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 14 Svibanj, 2007, 16:19:27 ---moram priznatda je bilo malo dosadno vozit iza tebe (pa čak i ispred :laughing7: ) ali to ti nije dobar razlog da ne dolaziš i dalje, pritrpit čemo mi, nije problem :icon_thumright:
ma je nisu izludile gledajuči f1, znam ja da su u dubini duše uživale, lool :laughing6:
da da biče dobrih slika :happy6:
ali aparat je zaslužan za to :laughing6: :laughing7: :icon_biggrin:
? krki? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Znam da si ti najviše izludio :laughing7: ali stvarno ne znam bi li više igdje išao sa 'pužem', ma koji puž i on bi ga preribao :laughing3: ... a kamoli sljedeći mj u Zagreb, a baš sam htio ali očito da motor nisam sredio kako treba tako da zasad ništa od toga...
Vi ste se žalili na sjedenje.. a zamislite kako je meni bilo sa 1 cm spužve i daskom :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Doomsday:
Dakle, samo kratko, malo duže malo posli, kad uvatin vrimena... :icon_biggrin:
Gene, legendo... :icon_thumright: :notworthy: :headbang:
I ostali, svaka čast... :frajer:
Ovi put je ivbura bija saboter mojon krivicon, jer mu nisan reka da može povest boju polovicu... :binkybaby:
Da je poveja, 3 bi se žene dosađivale gledajuć F1, a on nebi mora žurit nazad... :toothy12:
Mojoj je pozadina tako utrnila da smo skoro poginili dok se ritala namištajuć da manje žulja, u krivinama od 90 stupnjeva... :toothy3:
A da ne kažen da zadnji amortizeri nisu nimalo pomogli... :laughing7:
Malo više malo kasnije... Svima pozdrav... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju