Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u Kninu u nedilju 13.05.!!!

<< < (3/32) > >>

ALONSO:

--- Citat: Doomsday - 10 Svibanj, 2007, 18:50:35 ---

Alonso je izgleda otiša u Predatore, ne viđan ga ovuda, ali ako ide Corky, znat će i ekipa iz Predatora kad se i di ide, svi su pozvani, zajedno i pojedinačno... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
jesan u predatorima san, ali nisan vas zaboravija :icon_thumright:

problem je u tome šta radin u petak od 10 navečer do u subotu ujutro do 11 u makarskoj tako da u subotu ne mogu definitivno nigdi, a onda ostaje nedilja, u nedilju je f1 trka a nju nisan propustija od 2003, tako da sumljam da ču ič, ali kao đir bude u nedilju a bude uz mene još 4-5 skutera onda bi moga ozbiljno razmislit o tome da dođem  :laughing7:, pogotovo ako se bude išlo u Knin priko drniša, možemo stat na mauzoleju ivana mesštroviča, to van i preporučujem, baren za nas ekipu koja ide iz st-a

Doomsday:
Jebate, Alonso, imaš ti video rekorder, a... :laughing7:
 :toothy9:

ALONSO:

--- Citat: Doomsday - 10 Svibanj, 2007, 19:41:20 ---Jebate, Alonso, imaš ti video rekorder, a... :laughing7:
 :toothy9:

--- Kraj citata ---
iman ali ga starci ne znaju upalit, haha :icon_biggrin:

šalin, ako budem ja i baren još trojica (a tu su več izd, ivbura i ti) onda garant idem...

a ček tu su več trojica :jumping: :rofl1: znači iden :laughing7:

jedino se to može otakazat ako ne buden radija negdi u nedilju, ali sumljam tako da ako ne bude poslovnih obaveza 100% iden :happy6:

IZd:
Sve moguće isprike je pripremio...

I ja volim gledati f1. ožda nađemo u Kninu kafić koji ima TV  ??? :toothy10:

Punisher:

--- Citat: IZd - 11 Svibanj, 2007, 09:16:11 ---Sve moguće isprike je pripremio...

I ja volim gledati f1. ožda nađemo u Kninu kafić koji ima TV  ??? :toothy10:

--- Kraj citata ---
Da vidiš... pa mogli bismo tako negdi doć tako da možemo usput bacit pogled na trku... kad je uopće trka - oko 15  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju