Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner 50@180 by st team

<< < (36/176) > >>

gokiSP:
kolki debil moras bit da radis u piaggiu i da neznas kakva je matica na radilici.. ::)  dodem u piaggio i ljepo objasnim koje mi matice trebaju i da mi lik 3 iste matice..i kaze iste su matice na radilici i na starni paljenja i na strani variomata i na kvacilu i ja posto nisam mjerio promjer navoja reko ok..covjek radiu u servisu pa valjda zna..i dodem doma, ljepo matice sjeda na navoj kod variomata, ljepo sjeda na navoj kod kvacila i dodem do struje i nece..gledam koji k**ra* nece..navoj na radilici ko nov al matica neide..sad izmejrim..navoj na radilici kod paljenja je 10mm a on je meni dao matice 9mm..i pasu te 9mm na vario i na kvacilo al na paljenje ne pasu...debil  :angry7:

3alfa3:
Navoji na radilici su isti na obje strane

gokiSP:
ma nisu isti..nemoguce..sad sam mjerio i matica je 9mm a navoj 10mm..ta maica 9mm moze se rukom zasarafat na strani variomata a na stani paljenja neide a navoj je ko nov, nije negdje pojeden..

Rossi:
koliko se sjecam i kod mene matica od varia nije odgovarala ovamo na magnet :S koliko me sjecanje sluzi zadnji put kad sam onaj dzek mjenjo na namotajima kad je izgogiro.....sad neznam mozda i grijesim....

Bidalot_C30:
svida mi se ono umjetnicki izbuseno deklo :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju